Az én Reménységem – 2020.11.05

Mert ennek bizonyos vége van; a
te várakozásod meg nem csalatkozik.
Példabeszédek 23, 18

Minden elvehető tőlünk, a Reménység kivételével. És a mi Reménységünk ÚR Jézusnak Neveztetik!! Minden darabokra hullhat, de a mi hitünk nem, nevezetesen az ÚR Jézus!! Mindenki elfordulhat tőlünk és elutasíthat minket, kivéve az igaz Szeretetet, mert Jézus a Szeretet.
Nehéz, amikor az álmaink, sőt a valóságunk is szétomlik. Ha egy betegség ágyhoz köt bennünket, vagy ha elveszik szeretett házunkat, ha a házastárs elhagy minket, vagy a gyerekek elfordulnak, akkor a legsúlyosabb válságokba keveredünk. De a válság közepette is bebizonyosodik a hitünk, a Jézusba vetett bizalmunk: Ő továbbra is megtart bennünket. Ő mellettünk áll. Ő az, aki vígasszal, szeretettel és szelídséggel vesz körül minket. Ő az, aki felemel és reményt ad nekünk. Ő a mi jövőnk, és reményünk, amely egészen biztosan nem fog szétesni.
Az ÚR Jézusnak sok Reménysége van számunkra! Ő tudja, mi lesz belőlünk majd és Ő ezt nagy örömmel várja. Neki van kiútja minden helyzetből és jövője, amiről csak álmodhatunk. Hagyjad magad megfertőzni az Ő Reményével és Örömével! A múltnak már vége, az ÚR Jézus vére eltörölte. A jövő Vele csodálatos lesz.

Köszönöm ÚR Jézus, hogy TE egy csodálatos ÚR vagy !! Neked van Reménységed számomra és biztonságos, csodálatos jövő! ÚR Jézusom, TE magad vagy az én Reménységem – Ezért én, Rád bízom az életemet.

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: