A Kegyelem Ideje – 2020.10.29

Bizonyára jóságod és kegyelmed követnek engem életem minden napján, s az Úr házában lakozom hosszú ideig.  
Zsoltár 23, 6

Ma ismét megkezdünk egy új Napot, amikor felettünk van az ÚR Jósága és Kegyelme. Nem arról van szó, hogy a problémák legyőznek minket, hanem, hogy az Ő Jóságának és Kegyelmének van a végső Szava! Amikor mindent rábízok, az én dicsőséges Istenemre, minden apróságot is, Ő csodálatosan vigyázz mindenre. Igazán biztonságban vagyok Őbenne; elmehetek a mindennapimunkámba, és csodálkozhatom az Ő Jóságán és Kegyelmén. Bölcsességet akar nekem adni a nehéz döntésekben, erőt akar adni nekem, ha legyengülök, megnyugvást ad, amikor felbuzdulok és ideges vagyok. Ő az én Szemem a Viharban!
Egyesek úgy vélik, hogy Isten büntetéseket küld, és megítéli őket az ő kudarcaik miatt. De az ítélet csak a halál után következik be. Most még az Isten Kegyelmének ideje van, a Megváltás ideje! Ezért is jó nekem, hogy az Ő házában Lakozzam. Az Ő Királyságának, Polgártársa vagyok.
Ma egy Új Kegyelmi Nap van. Ami tegnap volt, annak vége. Ő újra velünk indul, minden gonoszságot eltüntetett. Valyon nem kellene örülnünk és boldogan énekelnünk? Igen, Halleluja, velem van az ÚR!

Köszönöm, ÚR Jézusom, hogy TE megváltottál. Most Kegyelmed és Jóságod uralkodik az én Életem felett, már elmúlt a büntetés és az ítélet ideje. Ma TE velem vagy, és minden apró és nagy dolgokban is Hozzád fordulhatok. TE jelen vagy és én a TE Házadban lakhatok minden Időkben!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: