Abba Atyám – 2020.10.23

Mert nem kaptátok szolgaság lelkét ismét a félelemre, hanem a fiúságnak Lelkét kaptátok, aki által kiáltjuk: Abbá, Atyám!
Róma 8, 15

Amikor megláttam első ízben az én kisfiamat a születése után, a szívem megtelt szeretettel. Legszívesebben hazavittem volna, a karomban hordoztam volna, és soha többé nem engedtem volna el. Mosolyogtam rá, legyintettem és azt mondtam: „Kis Drágám, Kis Drágám!!” Aztán ő komolyan rám nézett és így szólt: „Apám, köszönöm, hogy teremtettél. Az életem most a tiéd. Azt akarom tenni, amit mondasz, és neked dolgozni. Mert te vagy az én uram. ”Nagyon megdöbbentem … valami baj történt. Persze ez csak egy kitalált esemény. De sok keresztény sajnos így viselkedik. Ahelyett, hogy örülnének, dúsan és örömteljesek lennének Mennyei Atyjukkal szemben, csak a munkára gondolnak. Sajnos nem értették még meg, Istennek az irántuk érzett nagy Szeretetét és örömét, hanem csak azt gondolják, hogy most ők munkások. Rossz! Mi csak akkor nevezhetjük Istent Atyánknak, minekutána a Lélek kijelenti ŐT nekünk és megtanít e Nevet kimondani. Ha nincs az életünkben az ÚR Jézus Krisztus Lelke, akkor még mindég, csak rabszolgaként viselkedünk. De mi Isten Gyermekei vagyunk!

ÚR Jézus, milyen jó, hogy TE vagy nekünk! Adj nekünk többet a TE Szellemedből, hogy ne legyünk többé rabszolgák, hanem Gyermekek! Örömmel tölt el az, hogy TE szeretsz ésszabaddá teszel minden rabszolgaságtól! Úgy törődsz velem, mint egy Apa, Nagyon szeretnél vidám társaságot folytatni velem egész nap. Igen, URAM, adj többet a TE Szellemedből, hogy megtanulhassam és megértsem ezt a Szerelmi viszonyt! Én Szeretlek!!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: