Jézus második eljövetele – 2020. Október 22

Mert miként a felvillanó villámlás az ég aljától az ég aljáig fénylik; úgy lesz az embernek Fia is az õ napján.
Lukács 17, 24

Igen, az ÚR Jézus hamarosan visszatér! Ő ezt megígérte, és Ő ezt be is fogja tartani.
Úgy lesz ez, mint az özönvíz idején: az emberek ettek-ittak, és nem gondoltak Istenre, teljesen figyelmen kívül hagyták ŐT. És akkor jött az eső, és a bárka ajtaja, a Kegyelem ajtaja becsukódott. Vagy mint Szodoma és Gomorra napjaiban. Az emberek ettek, ittak, buliztak és üzleteltek, minden rendben ment, de gúnyolták Istent. És akkor tűz jött a Mennyből és nem volt többé menekvés.
A mai emberek ugyanezt teszik: teljesen figyelmen kívül hagyják Istent. A saját akaratuk szerint járnak el. Nem tartják be Isten parancsolatait, ellenben csak a magukét.
De aki követi az ÚR Jézust és neki szenteli az életét, megmenekül. A nyomorúság közepette, az aggodalmak közepette, a létért folytatott harcunk közepette Ő újra eljön. És Ő Magával hozza az üdvösséget. Végre béke!
Nagyon sok, úgynevezett; próféta és evangélista nagy királyságot akar építeni itt, vagy Jézusért dolgozni, és sok ember hisz ezekben az apostolokban vagy az egyházban. De az Ő jelenléte nélkül. Talán csodák történnek, talán csalás. De amikor Ő jön, elsöpri mindezt.
Ő nincs itt és nincs ott, Ő a Mennyben van és hamarosan jön, és úgy hogy mindenki láthassa! Ne reménykedj emberben, ne a templomban, semmilyen csodában. Egyedül Ő a mi Reménységünk.
És ne félj attól, hogy Ő elfelejt téged: Amint a Villám villan, a nap felkelésétől a nap lenyugvásáig, akképpen lesz ez: Mindenki azonnal tudni fogja: Jön az ÚR Jézus Krisztus! És Ő, már nem titokban és rejtve jön, hanem úgy, hogy mindenki tudja és lássa, nagy Hatalommal, Dicsőséggel, Mennydörgéssel és Villámlással. De te ne aggódj, Ő nem felejtett el téged, Ő elküldi angyalait, hogy összegyűjtsék mindazokat, akik az Életnek Könyvében vannak beírva! És ha hiszel te is Őbenne, akkor te is ott leszel. Ne félj!

Köszönöm ÚR Jézus, hogy TE nem fogsz elfelejteni engem. TE vagy az én Reményem és az Életem. Hozzád tartozom, igen, én is várom a TE második Eljöveteledet – akkor majd minden rendben lesz.

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: