Vízkeresztség – 2020.10.17

Keresztelő János mondja:
Én ugyan vízzel keresztellek titeket megtérésre, de aki utánam jõ, erõsebb nálamnál, akinek saruját hordozni sem vagyok méltó; õ Szentlélekkel és tûzzel keresztel majd titeket.
Máté 3, 11

Jó az, hogy hiszünk az ÚR Jézusban. Ő a Megváltó, a Szabadító, Isten Szentje, Jogvédőnk. … Ő az Ő összességében. Ő a hitünk középpontja, csakis Ő.
És mégis volt valami más a Bibliában, vagy egy következő lépés. A tanítványok hittek Jézusban, de csak Pünkösdkor kapták meg a Szentlélekkel való Keresztséget. Olyan volt ez, mintha tűzzel keresztelték volna meg őket.
Én is hittem az ÚR Jézusban, és sok éven át Szerettem ŐT. De a Szentlélekkel való  keresztség évekkel később következett be. Ez egy igazán különleges élmény volt, és ébren tartott éjszakákon át. A tűz a megfelelő szó erre a keresztségre.
Nehéz erről a keresztségről írni, mert nagyon sok érzékenység és különböző magyarázatok vannak stb. Világos az, hogy minden Keresztényben a Szentlélek lakik. A Lélek mindenkire hat, akár hívő, akár nem. Az elme nem kiváltság. Akár a keresztséget mondja az ember, akár a Szentlélekkel való megtöltést, valószínűleg ugyanazt jelenti. Azóta nem érzem magam jobban, mint más keresztények, és nem tudom lenézni őket. Ó, annyi félreértés van! URAM, segíts kitisztítani őket!
Ez a keresztség jelentősen segített nekem. Hittem az ÚR Jézusban és a megbocsátásban. De a kudarcaim mindig nagyon nagyok voltak a szemem előtt. A Szentlélek hirtelen megváltoztatta ezt, és én, ez a törvényes keresztény, szabad, boldog keresztény lettem. Megértettem a megbocsátást! És eképpen hittem! Fizikailag és Szellemileg vettem észre, mennyire szeret az ÚR Jézus, amit csak elméletileg tudtam korábban. Hirtelen teljesen új módon, nagyon másképp, nagyon élénken értettem meg a Bibliát. Kinyilatkozott nekem. És imám, amely inkább önbeszéd volt, életre kelt, és egy párbeszéddé vált magával Istennel.
És amikor imádkoztam, Isten sok imádságra válaszolt, és olyan nagyszerű dolgokat tett meg, amelyeket még addig nem láttam. Számos ember még meg is tért, ami korábban nem volt így.
Igen, nagyon-nagyon hálás vagyok az ÚR Jézusnak, hogy a Lélek teljességét adta nekem. A szellem most mindent megvalósít, amit Jézus mondott: a remény, az öröm, a béke, a türelem … és az Adottságok is élővé váltak: Érezni mindazt ami Istennek Szívében van (Prófécia), Imanyelv, Gyógyulások, Istennek hatalmas beavatkozásai…. Annyi mindenről kellene még beszélni! De erre itt nincsen elegendő hely ….
Kérlek, ha te a tűzben kezdted el, és most csak egy gyenge kanóc izzik, akkor térj vissza az első Szeretethez. Hagyj mindent magad mögött, ami még megakadályoz. Szaladj az ÚR Jézus karjába, és hagyd, hogy Ő, újból betöltsön Szentlélekkel. De ezúttal ne engedj meg kompromisszumot, sem a bűnnel ne foglalkozz, sem az aggodalommal. Ő egyedül döntsön, jó?
És ha még nem tapasztaltad meg a teljességet, akkor kérdezd meg az ÚR Jézust, mert Ő korlátlanul adja a Szellemet.

ÚR Jézusom, többet akarok a Szellemedből! Kérlek, tölts meg újra, tölts el csordulásig, moss el mindent, ami az Utadba áll! A TE szellemedet akarom magamban! Köszönöm, hogy nem adtál skorpiót vagy kígyót, amikor a Szellemedet kértem. Uram tölts be!!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: