Éjjel – 2020.10.15

Vala pedig a farizeusok közt egy ember, a neve Nikodémus …. Ez jöve Jézushoz éjjel.
János 3, 1f.  

Az ÚR Jézus név szerint ismer minden embert, és csak Ő látja azt, ami a szívükben van. Ismerte Nikodémust is, és a szíve mélyére tekintett. Bár farizeus volt, Istent kereste és őszinte volt önmagával is. Így hát Jézushoz fordult. De az emberek miatt éjjel jött Jézushoz, hogy senki ne láthassa; – csak Isten látta, amint éjjel, lopakodott.
Annyi minden történik éjszaka, amit senki sem láthat. Könnyek hullanak, sok út vezet a hamis barátokhoz, a tolvajok, akik egyébként szeretnek lustán feküdni, aktivizálódnak, olyan gondolatok jönnek elő, amelyekre napközben nincs idő ….. Éjjel Isten szól az emberekhez Álomban, bejön a gondolataidba, néha megijeszti az embereket, gyakran vigasztalást is ad.
Mindent tud rólad, a helyzetedről és a Szívedről. Őt keresed? Őszinte vagy önmagaddal és Isteneddel?
Nikodémus éjjel jött, te is jöhetsz éjjel. Isten nem alszik! Éjszaka, ez az az Idő, amikor a Szent dolgozik …. A gyógyulás akkor következik be, amikor a szívedet kiöntöd Neki, jön az üdvösség, a vigasz és a segítség.
Hány gyermek született éjszaka; – és Isten szellemi Gyermekei számára is a születés órája éjszaka van.
Jöjj az ÚR Jézus Krisztushoz! Jöjj, nappal vagy éjjel. Jöjj és öntsd ki neki a Szívedet; – Semmi sem túl buta, túl kicsi, túl kopott vagy túl szörnyű az Ő számára. Nem sokkolhatod a történeteddel, Ő már mindent tud. Jöjj és mondd el Neki!
És akkor kérd meg ŐT, hogy jöjjön az életedbe a szívedbe. Ő egy csodálatos ÚR! Meggyógyítja a sebesült és magányos szíveket. Ő örömet ad a szomorúság helyett. Soha többé nem leszel egyedül és magányos. Ő a szívedben van, a meleg, csodálatos Szikla. Ő a Szeretet, amely gyógyít, Kezét teszi a sebre, és az meggyógyul. Igen, Ő a Szív, a Lélek és a Test Megváltója.
Jöjj, ha éjszaka van is, Ő már vár reád!

Köszönöm ÚR Jézusom, Hogy TE vagy a Megváltó, aki meggyógyítja a sebesült, magányos szíveket. Jöjj az én szívemben is, Élj ott és Uralkodj ott! A Tied akarok lenni. És TE légy az enyém, Ámen​!​

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: