AZ ÚRNAK A JOBBJA HATALMASAN CSELEKSZIK – 2020.09.21

Vigasságnak és szabadulásnak
szava van az igazak sátraiban:
Az Úrnak jobb keze hatalmasan cselekedett!  
Zsoltár 118, 15

Mi tudjuk, hogy a mi URUNK a királyok királya, a világegyetem leghatalmasabb ereje, Ő az ÚR mindenek felett. És mégis azt látjuk és szenvedünk látván, hogy oly sok minden nem Isten akarata szerint megy. Ez mindig elkeserít bennünket. Mintha még mindig az ellenség lenne a győztes.
De amikor az ÚR Jézus Nevében győzelmet tapasztalunk, nagy az öröm. Aztán örömünkben énekelünk és táncolunk: A mi URUNK hatalmas, Ő legyőzte az ellenséget!
De még nem minden állandó, annyi minden hiányzik még! Miért??
Imáink a győzelem kulcsa. Ahol nincs ima, ott nem lehet győzelem. És amikor imádkozunk, gyakran tele van egoizmussal: URAM, add meg nekem ezt-azt! URAM gyógyíts meg! URAM annyira lesüllyedtem! URAM, szeretném, ha megmentenéd a családom! URAM, Én csodákat akarok tenni érted!
Csak akkor sikerül hatékonyan imádkoznunk, ha az ÚR Jézussal eggyé válunk, és az Ő Szemeivel látjuk a dolgokat és az embereket. Ekkor Isten szeretete uralkodik rajtunk és az Atya válaszolhat az imákra.
De az imának ára is van. Időt és energiát kell ebben befektetni. Nagyon fegyelmezetteknek kell lennünk, és ragaszkodnunk kell a témákhoz, és nem szabad folyamatosan elterelni a figyelmet. Az ima nyelv segítségemre van. Így sokáig imádkozhatok egy emberért, bár nem jut eszembe minden, de a Lélek segít és nincsen más mint az Imádság. A Szentlélek képvisel engem az ő nyelvén, és kiáll az emberek mellett, ahogy Isten akarja. Amikor az imádság nyelvén imádkozom az emberekért, mindig történik valami.
Amikor Gabrielünk kómában volt a baleset után, imáink megmentették és újra életre hívták. Most imádkozunk Andriusért, aki 2 agyművelet után kómában van és csak mesterségesen lélegzik. Azt hiszem, a halál már legyőzetett az imáink után. Ma megmozdította a karját, és az orvosok szerint egy nagyon-nagyon kevés javulás történt. Halleluja! Öröm van az igazak sátorában! Most tovább fogunk imádkozni, hogy ő maga lélegezhessen, majd kérünk még többet. Isten szeret gyógyítani, ez fontos számára. Kérjük, csatlakozz te is az imádkozók tömegéhez!

Köszönöm ÚR Jézusom, hogy TE hallod imádságomat! Szerintem ez csodálatos! Köszönöm, hogy Andrius egy kicsit jobban van. Köszönöm, hogy oly sok mindenre van gondod!Köszönöm Uram, én Köszönöm!!!!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: