ÉLETNEK BESZÉDE – 2020.09.20

Örök életnek beszéde van tenálad.  
János 6, 68

Kómában lévő oxigénre szoruló fiatal emberért imádkozunk. Hová kellene még fordulnunk? Az orvosok mindent megtettek, ami emberileg lehetséges. Most Isten kezében van.
A férfi neve Andrius. Még csak 24 éves. Segítesz a te imádságoddal is? Lélegeznie kellene önmagától!
Hová forduljunk? A mi Mennyei Atyánknál vannak az Örök Élet Beszédei. Élet kezdet és vég nélkül, bőséges élet, békés élet, elégedettség, boldogság és harmónia. Mennyei Atyánk igent mond nekünk, befogadott, szeretett és gyermekként fogadott el minket. Az Ő Szava, Élet.
A teremtésre gondolok: Isten azt mondta: Legyen világosság és lett világosság. Legyen élet és volt élet. – Így kellene lennie: fényre és életre van szükségünk, és minden csak Nála van.
A gyerekekre gondolok, akiket senki sem akar. De Ő elfogadta őket. Igent mondott nekik, és szereti őket. Jó kezekben vannak Nála, Ő mindenkor velük van.
A börtönből visszatérő emberekre gondolok. Igent mondott nekik is, a családjába akarja őket fogadni. Gondoskodni akar róluk. Segítsünk Neki!
A rehabilitációs emberekre gondolok. Ki akarja őket? Ők frissen szabadok az alkoholtól és drogoktól? A Mennyei Atya igent mond nekik, és ad nekik egy második esélyt, és segíti őket.
Amikor nem vagyok jól, imában Hozzá menekülök. Amikor minden túl sok lesz számomra, szükségem van az ÚR jelenlétére. Ott a Lelkem újra pihenhet, és felfrissülve folytathatom utamat.
És amikor nem látok semmi más kiutat, Őhozzá menekülök. Ő megmondja, hová menjek, vagy támogatásáról biztosít. Milyen jó ez! Kétségbeesés helyett van remény. A szomorúság és a harag helyett új bátorság és béke következik.
Az ÚR Szava Életet ad. Neked és nekem. Ő mindig ott Szól ahol a legnagyobb problémáink vannak. Meg akarja oldani azokat. Az Ő Szava, Élet!!
Az Ő Szava hozzád: Igen! Akarlak! Szeretlek! Az Életemet adom érted! Van jövőm számodra! Bízz bennem, mert ÉN mindent jóvá teszek.

Köszönöm ÚR Jézusom, hogy Neked mindig vannak jó szavaid hozzám. Néha kemény a szavad, de mindig helyes és szeretetteljes. Köszönöm, mert Életet akarsz adni számomra!! Köszönöm, hogy TE folyamatosan irányítasz és új bátorságot adsz nekem! TE Csodálatos vagy!!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: