Minden Jézus által – 30.08.2020

Minden általa lett,
és nélküle semmi sem lett,
ami létrejött. Benne élet volt,
és az élet volt az emberek világossága.
János 1, 3f.  

Isten nélkül nincs élet. Senki sem tudja azt megteremteni a Laboratóriumban. Isten lélegzetet / szellemet fuvalt az emberben, és az élni kezdett. Ha visszaveszi a lélegzetet, akkor az ember meghal.
Teremtésünk annyira csodálatos, oly bonyolult, annyira elképesztő, oly érthetetlen, oly sok titkot tartalmaz – elképesztő, hogy az emberek valójában azt hiszik, hogy minden csak egy hülye véletlen volt. Nagy hittel kell rendelkezned! A gondolkodó emberek a teremtésnek felét sem tudják kezelni, éppen ellenkezőleg. Nem, nem szabad becsapni hagynunk magunkat: Isten teremtette a világot, egyetlen Szavával. Előhívta, és a föld létrejött. Lélegzetét / szellemét az élőlényekbe fuvalta és életre keltek.
Amint teremtette a földet és azon az összes élő dolgot, aképpen és név szerint hívott téged is, és létrejöttél. Nem vagy egy véletlen, hanem az Ő akarata. Ő az élet és a fény, a remény és az öröm Atyja. Jöjj Hozzá, és vedd át azt a helyet, amelyet fenntartott számodra. Jöjj az Atyához és hagyd, hogy Atyád legyen. Ő akart téged, szeret téged, remény és jövő van fenttarva Nála a te számodra.
Istennek élő Szava az ÚR Jézus. Benne van az Élet. És az még mindig rejtve marad, amíg azt te felfedezed. A való élet, a teljes élet, az elégedettség és a hálaadás terjedése, az öröm, a magabiztosság és a béke a védjegyek. Fogadd el ezt az életet, amelyet az ÚR Jézus tart fenn számodra! Hadd, hogy Ő legyen ÚR az életedben, fogadd be ŐT a Szívedben!
Jézus a Világosság. Az éjszaka sötétjében, a magány és a kétségbeesések közepette is. Ő segítséget küld. Ő véget vet a sötétségnek benned, és világosságot áraszt helyette. Vesd el magadtól az aggodalmakat és gyötrődést, sötétséget és a reménytelenséget és fogadd be az ÚR Jézust, a te Szívedbe az Életedbe. Hívd ŐT és Ő jönni fog. Mert Ő szeret téged. És Ővele, sikres lessz az Életed.

Köszönöm ÚR Jézusom, hogy TE azért jöttél, hogy én ne vesszek el a reménytelenségben és a sötétségben. TE vagy a Megváltó! Kérlek, jöjj a Szívembe, és készíts ott fényt és életet! TE légy az én Királyom!! Sötét gondolataim, aggodalmaim, viszályaim, magányom, bűntudatom ….. Mindent átadok Neked. Kérlek, szabadíts fel, kérlek, jöjj és lakozz bennem!!

El akarod fogadni te is az ÚR Jézust, és nem tudod hogyan kell azt tenni? Írj nekem! Akkor majd együtt imádkozunk.

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: