Az ÚR Beszéde – 2020.08.28

Nem olyan-e az én igém, mint a tűz – így szól az ÚR -, vagy mint a sziklazúzó pöröly?
Jeremiás 23, 29

Az ÚR Beszéde Élő és Ható. Az egy Energia, amely valamit mozgásba hoz, és akár a semmiből is teljesen újat hozhat létre. Istennek Beszéde Nagyhatalmu.
A mi szavainknak is hatalma van. Egy vitatkozás közben, egy anya azt mondta a lányának: Jobb lett volna, ha abortáltalak volna, ahelyett, hogy megszültelek. Néhány nappal később a lánya elhagyta otthonát és egy elesett – sikertelen, reménytelen életet élt, önmagát nem értékelve. Egy másik anya dicsérte gyermekét. Különösen, amikor az festett valamit. Ez a gyermek világhírű festő lett. Az anya bátorító szavai bátorságot adott neki.
Isten szavai Életre biztatók! Soha nem ítélkezik és soha nem sértőek. Isten soha nem használja a rólunk származó információit, hogy büntessen minket. Ő azt akarja, hogy az Ő Beszéde úgy égjen bennünk, mint a tűz, és úgy működjön, mint egy kalapács, amely összetöri a bűn, az elutasítás és a gyűlölet szikláit. Hatalmas Szavával össze akarja törni, az ellenség minden bástyáját érzéseinkben, gondolatainkban és tetteinkben. Ő szeretettel szól hozzánk; Csak jó Gondolatai vannak számunkra; Ő egy gyengéd Atya a csendes órákban; Ő új irányt, új reményt, új bátorságot ad. Ő az, Aki minden helyzetben azt mondja nekünk: ÉN szeretlek. Melletted állok, még akkor is, ha mindenki kinevet téged. Soha nem feledkezem meg rólad, még akkor sem, ha a te Apád és Anyád elfelejtene.  Igen, te vagy az ÉN kedves Gyermekem!

Köszönöm, Mennyei Atyám az ÚR Jézus Krisztusban, a TE Szeretet Szavaidat! Igen, a TE Szavaid annyira erősek, hogy megváltoztatják az életemet! Csak egy Szót szólj, és az én Lelkem meggyógyul! URAM, én hallgatlak a csendben; TE beszélj az én Szívemmel!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: