A Corona, Trump és egyebek ……….  2020.08.26

Senki sem szolgálhat két úrnak, mert vagy az egyiket gyűlöli, és a másikat szereti, vagy az egyikhez ragaszkodik, és a másikat megveti: nem szolgálhattok Istennek és a mammonnak.
Máté 6, 24

Jézus itt, a hegyi prédikációban arra törekszik, hogy a Szívünk minden teljességével szeressük Istent, és mindent és mindenkit éss hogy bízzunk Benne. majd így folytatódik: Ne aggódj az életed miatt. Igen, Jézus békét, szabadságot, örömöt, elégedettséget és biztonságot akar hozni az életünkbe.
Ezért elítéli mindazt, ami elpusztítja az Istennel való közösségünket.
Ma írtam néhány embernek. Azt hiszem, tévednek a véleményükkel és én továbbítottam az enyémet. Uff, de ekkor találkoztam a darázs fészekkel! Ilyen durva, megbocsáthatatlan, türelmetlen és sértő válaszok! Nincs többé türelem, nincs kölcsönös tisztelet és nincs egyedülálló …. Jelenleg ez nagyon rossz a Keresztények számára! Mert Keresztényeknek, hívőknek írtam, nem szélsőségeseknek vagy szektáknak. De nem látok különbséget a reakciókban …
Hogy is van az, hogy az ÚR Jézus a fentiekre válaszolt: Vagy követjük ŐT és utáljuk a gonoszt, vagy pedig követjük a gonoszt, vagy pedig nem állunk Isten rendelkezésére ezeken a területeken. De a Béke biztosan nem uralkodik ott.
Olyan sok testvér a legjobb keresztény, amíg nincs pénz ügy. Akkor néha rosszabb módon viselkednek, mint a világ gyermekei.
Politikailag ugyanaz van: Aki egy embertől várja az üdvösséget, az nem kaphatja meg az ÚR Jézustól. Fanatikus lesz.
És azok, akik folyamatosan gyanítják az összeesküvéseket, alaptalanok lesznek. Akkor semmi nem biztonságos nekik, nincs több biztonság.
Sokan elcsúsznak azért, mert bizonyos területeken nem Jézus Krisztus az ÚR és Megváltó! Ezért ez a harci hangulat, mihelyt Corona vagy Trump-ról van szó! Nem, ezt meg kell változtatnunk. Ezeken a területeken is az Isten Szellemének kell uralkodnia bennünk, amint ez a Galátus 5:22-ben van, és nem az ellenség és az elnyomás szelleme.
Kérjük, ellenőrizze  mindenki önmagát, hogy szintén extrém-e és vajon más vélemények zavarnak-e! Akár egy embert, akár egy véleményt magasabbra helyezünk, mint az ÚR Jézus Krisztust! Óvakodj az erős negatív érzelmektől! Maradj teljesen biztonságos Krisztusban, és így már nincs szükség az erőszak nyelvére, az abszolutizmusra, az exkluzivitásra, az összeegyeztethetetlenségre!
Ijesztő, hogy az ellenségnek mennyire sikerül szakadásokat okoznia a Keresztények között, mennyire válunk egymás ellenségeivé; – és csak egy Corona vagy Trump miatt, vagy valami másról alkotott vélemények miatt. Nem, ezt mi nem akarjuk! …. és minden bizonnyal az ÚR Jézus sem.. Fáj a lelkünk! Legyünk Békességben egymással, ahogy Jézus is megbékéltetett minket Istennel! Éljünk a Bocsánat kiváló erejében, tiszteletben egymás iránt, alázatban és irgalomban!

ÚR Jézus, szükségünk van az igazság, szeretet, türelem, alázat, béke, megbocsátás, hit Szent Szellemére!!! Kérünk, segíts nekünk, keresztényeknek, hogy ne vitatkozzunk egymással!! Segíts nekem tolerálni a más véleményeket és szeretni az embereket! Segíts nekem, hogy egy kiváló Tanud lehessek!!!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: