Az ÚR Jézus segít – 2020.08.19

És hozzá vitték a sokféle betegségtől és kíntól gyötört szenvedőket, a megszállottakat, holdkórosokat és bénákat, és meggyógyította őket.
Máté 4, 24

Közvetlenül a sivatagban való keresztelés és kísértés után az ÚR Jézus Krisztus az egész Galileában (Izrael északi részében) járt, tanított a zsinagógákban, hirdette az Isten Országának Evangéliumát, és gyógyította az emberek minden betegségeit és szenvedéseit. És elterjedt a Hír Róla, az egész Szíriában.Tömegesen követték az emberek egész Izráelből, Jeruzsálemből és a környező területekről.
Ez volt az ÚR Jézus napi rutinja. Sok gyaloglás, prédikálás és gyógyítás. Ő volt személyesen Istennek irgalma e Világban. Akkor is mint most, sok betegségnek nincs gyógymódja, legfeljebb csak egy megkönnyebbülése. Még a gyógyszereinknek is vannak korlátaik, és nem tudnak segíteni egyeseknek, nem is beszélve arról, hogy teljesen gyógyítsanak.
De az ÚR Jézusnál jó helyen vagyunk.. Ő tud. Ő még mindent megtehet. Mennyire jó is ez nekünk! Ezért fordulunk mi Őhozzá mindenben, a mi jó Pásztorunk, orvosunk, szolgáltatónk, segítőnk, vigasztalónkhoz! Neki mindig megvan a megfelelő gyógyszere. A kérdés nem az, hogy Jézus segít-e, hanem az, hogy bízunk-e mi Benne.
Az ÚR Jézus Krisztus azért jött hogy az ördög munkáit lerontsa. Ez természetesen magában foglalja a betegségeket és minden bizonnyal a démoni terheket is. Biztosak lehetünk abban, hogy az ÚR Jézus aktívan el akarja pusztítani az ördög minden tevékenységeit azért, hogy az emberek szabadok legyenek és hogy meggyógyuljanak. Ő a Megváltó! Az ÚR Jézus Nevében imádkozunk  embertársainkért, és szintén az Ő Nevében nevében megszakítható minden kötelék, kiűzhetők a gonosz erők, és parancsot adhatunk arra is, hogy a betegségek eltűnjenek.
Gyerekeim ezt nagyon jól megértik, és akkor jönnek hozzám, ha fájdalmaik vannak. Aztán megkeressük a gyógyszert és imádkozunk, hogy az hatással legyen. Kompromisszumok nélkül, hogy ,,igen vagy ha“?  sem, hogy nehéz-e vagy sem. Isten gyógynövényeket is adott nekünk használatra! És amikor a fiúkért imádkozom, ezek látják, hogy az ÚR Jézus gyógyít.
Milyen jók is ezek a Jézussal való találkozások, hogy érezzük az Ő munkájának gyümölcsét, a kegyelmét és gyakran az Ő azonnali reakcióját, hogy reagál és segít! Ez elősegíti a hitet, és legközelebb még gyorsabban jövünk Hozzá és kérhetjük a segítségét.
Igen, imádkozhatunk egymásért, és elvárhatjuk, hogy az ÚR Jézus cselekedjen. Ő ezt megígérte nekünk. Ez az Ő Szeretete, irgalma, könyörületessége. Mi csak az Ő hatalmának csatornái vagyunk, amikor másokért imádkozunk. De Ő a Cselekvő, Aki szeret irgalmasnak lenni a betegségek és szenvedések felett.

Igen, ÚR Jézus, én szeretnék hinni Neked és bátor lépéseket tenni. Mert TE megígérted, hogy velem leszel és meghallgatod az én imáimat. Köszönöm a TE bizalmadat!!

PS: Imádkozunk az emberekért a Facebookon vagy Telefonon keresztül is és Isten végzi az Ő munkáját. De ezeknek személyesnek kell maradnia, ezért kérjük, hogy küldjön személyes e-mailt vagy FB üzenetet​.​

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: