Az ÚRNAK Élni – 2020.08.06

Mert ha élünk, az Úrnak élünk, ha meghalunk, az Úrnak halunk meg. Tehát akár élünk, akár meghalunk, az Úréi vagyunk.
Róma 14, 8

Mi az Úrhoz tartozunk – mi az Ő tulajdona vagyunk. És az Ő Tulajdonával, az ember elővigyázatosan jár el. Vigyáz erre a Vagyonra, valahogy akképpen jár el, mint például a nagyon értékes Ezüst Evőeszközökre, amelyeket egy speciális dobozban tart és csak nagy ünnepnapokon kerülnek az asztalra. Ezt megelőzően alaposan tisztította a Tulajdonos, amíg teljesen csillogott. Egyes keresztények ilyenek: Ezek az ezüst edények, amelyeket különleges alkalmakkor használnak; ezt megelőzően azonban megtisztítják és csiszolják, hogy ragyogjon. Lehet, hogy ez az elején nem kellemes, de nem fog az asztalra kerülni a régi foltokkal! URUNK tehát megtisztít minket és csiszol bennünket, amíg ragyogunk és egy Megtiszteltetés vagyunk az Ő számára. Más keresztények inkább ,,árucikkek“, mint tányérok vagy edények. Ők is meglesznek tisztítva és minden nap használják őket. Az ÚR határozza meg a helyünket, de mindig és csakis az Ő Tiszteletére és Dicsőségére élünk és amikor majd a földi kiszabott munkánk befejeződik, Ő a Tulajdonát magával viszi, egészen közel az Ő Szerető Szívéhez.

Köszönöm, Drága ÚR Jézusom, hogy a TE Tulajdonod vagyok. Drága Áron vásároltál meg engem, és nagy Érték vagyok Számodra. Köszönöm, hogy TE ma is velem vagy a Nap folyamán. Felszerelsz engem továbbra is minden értékes eszközökkel, és továbbra is tisztítasz engem minden Folttól! Én a TE Dicsőségedre akarok élni.

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: