A Végidő – 2020.07.30

Az ÚR Jézus mondja:
Íme, én veletek vagyok minden napon a világ végezetéig.
Máté – 28, 20

Most olvastam a híreket és el kell mondanom, hogy ismét sok borzalom van. Ez megijeszt engem. Minden őrülettel romlik. A világ helyzete soha nem volt jó, de ez most őrülten felgyorsult. Néhány évvel ezelőtt senki sem gondolta komolyan, hogy egyszerre oly sok minden történhet, és hát az ÚR Jézus visszatérése messze van. De most az események megfordulnak, és az „utolsó napok“ valóra válnak számunkra.
Az elismert evangélisták között már régóta hangoztatták, hogy Jézus hamarosan visszajön. De most sok normál keresztény is ezt érzi: Ez már nem tarthat sokáig.
Milyen jó, hogy egy szilárd sziklán állunk: Jézus Krisztus. Mennyire jó, hogy Ő az ÚR, aki mindenek felett uralkodik, és minden az Ő ellenőrzése alatt van. Milyen jó, hogy ez a hatalmas ÚR olyan szorosan tart minket az Ő Áldott Kezeiben; – senki sem tud kitépni bennünket az Ő Kezéből. Milyen jó, hogy olyan közel áll hozzánk. Milyen jó, hogy bátorságot és vigaszt ad nekünk, boldoggá tesz minket és sok nehézséget legyőz érettünk. Milyen jó, hogy Ő Szeretet és nem Ítélet!
Milyen jó, hogy Jézus közel áll hozzám ma is. Nem vagyok egyedül a nap folyamán, a roham és a stressz közben. Mennyire jó, ha velem van az Autó vezetésben, velem ül a Buszba, segít mindenben, a Gyerekekkel, a kertben, az autóval, a munkahelyen … Mindenhol velem van. Megvéd, bölcsességet ad és néha beavatkozik, hogy ne legyen káosz.
Nem, nem félek a világvégétől. Persze, hogy viharos idő lesz, de számomra jelen van Ő, a menedékem, az én URAM, az Univerzum Királya.
Ha ez a Világ alámerül is, akkor jön Ő, és teljesen Új Világot alapít. A véget érő idők borzalmain keresztül, az Ő védelme alatt, új világba lépünk, amelyben ő a Király. Akkor végül is, valóra válik Istennek az Éden Kertből származó Terve: Többé nincs  Halál, sem betegség, sem szenvedés.

URAM, én várok Rád! Most TE szorosan tartasz engem, és soha nem engedsz el. Veled Biztonságba vagyok, még akkor is, ha az Ég és a Föld elmúlik. TE nagyon szeretsz engem!!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: