Áldás vagy Átok: Termékenység – 2020.07.23

Áldott lesz méhed gyümölcse, termőfölded gyümölcse és állataid ivadéka, teheneid ellése és juhaid szaporulata.
5 Mózes 28, 4

A termékenység egy áldás Istentől. A Biblia kezdetében a teremtés történetében is, Isten megparancsolta az embernek, hogy legyen gyümölcsöző. A termékenység nem csak a saját gyermekeinkre vonatkoznak, hanem a munkára, az országra, az emberekre és az életünk minden tekintetére. Mindennek gyümölcsöt kell hoznia!
Isten a bőség Istene. Mindenből dús és több mint elég van. A természetre nézve látom Isten gazdagságát és feleslegét, valamint a teremtés teljességét. Minden jól szervezett, minden több, mint elég, minden gazdag és minden eredményes.
Ez Isten természete és akarata: Termékenység. Nem csak a gyermekekről szól, hanem a munkánkban is: valami életre kellő, virágozhat, hasznos lehet, boldoggá kell tenni az embereket és mozgásba kell hozni a dolgokat.
Ahol dolgozunk, Isten Áldást ad, hogy működjön és jó legyen, nagyon jó sőt; –  felettébb jó! Az Ő Áldásain múlik múlik, hogy mi mindenre gondolunk-e, vajon nem zavar-e semmi és vajon mindent jól végeztünk-e? Ő Áldani akar! Nekünk úgy kell eljárnunk, mintha minden tőlünk függne, és úgy kell imádkoznunk, hogy minden Istentől függ. Így találjuk meg a megfelelő egyensúlyt a személyes felelősség és a Keresztény Hit között.
Bármi, ami nem tükrözi ezt a gazdagságot és termékenységet, az nincsen Istennek tudatában/akaratában. Rövid időnként problémák merülhetnek fel, de állandóan gyermektelen, mindig egészségügyi problémák, mindig pénz hiány, mindig kudarcok a munkahelyen … Azt hiszem, hogy ez nem Isten akarata.
Meg kell kérdeznünk Istent, mi az oka mindennek. Tudatosan bűnt ápolgatunk? Még mindig vannak olyan rejtett dolgok, amelyek jogosítják a sátánt a kínzásra? ,,Nyugodtan“ érezzük magunkat a nyomorúságban? Ha önmagunkban nem haladunk tovább, akkor szükségünk van egy megbízható személyre, aki „átvilágíthat minket“. De soha ne akarjuk elégedettnek lenni a hiányossággal. Isten valami mást ígért nekünk!

Köszönöm ÚR Jézus Krisztusom, hogy Veled, Istennek Áldása jött el. TE elveszed az elválasztó bűnt. Minden átok megtörik. TE megoldasz minden köteléket és a szabadság hiányát. TE Gyógyítasz. TE vagy a mi Megváltónk, Szabadítónk és Békességünk!!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: