Egy szilárd Alap – 2020.07.06

Az ÚR Jézus mondja:
Aki tehát hallja tőlem ezeket a beszédeket, és cselekszi azokat, hasonló lesz az okos emberhez, aki kősziklára építette a házát. És ömlött a zápor, és jöttek az árvizek, feltámadtak a szelek, és nekidőltek annak a háznak, de nem omlott össze, mert kősziklára volt alapozva.
Máté 7, 24f.

Az ÚR Jézus Krisztus a mi Sziklavárunk! Aki az életét erre a Jézusra építi, a Sziklára, szilárd alapokkal rendelkezik az ő élete házának: senki és semmi sem tudja azt kimozdítani.
A mi Házaink úgy vannak megépítve, hogy ellentálljanak a természet normális erõinek. Az alap, a falak, az ablakok és a tető stabil módon vannak felépítve. De mindig van valami, amire nem számítottunk: Tornádók, Földrengések, Vízáramlat stb. Az életünkben nem csak a jó napok vannak, amikor a nap ránk mosolyog, hanem olyan katasztrófák is, amelyekre még soha nem is gondoltunk. Csak az ÚR Jézus tud felkészíteni bennünket erre és biztonságosan vezethet minket ezeken a katasztrófákon keresztül. Persze, hogy nem lesz könnyű, ám VELE együtt, az életünk Sziklaszilárdan marad. Ő meg akarja erősíteni a mi bizalmunkat hogy a katasztrófák elviselhetőek legyenek számunkra. Meg akar szabadítani minket a felesleges ballaszttól (például bűntudattól, amelyet nem akarunk megbocsátani), hogy gondtalanok lehessünk. Ő azt akarja, hogy az életünk teljes egészében az Ő kezében legyen, hogy biztonságos védelmet és erős Segítségeket kapjunk. Ő a mi Barátunk, Megmentőnk és a Jó Pásztorunk!

Köszönöm ÚR Jézusom, hogy TE olyan Erős, Hatalmas és Mindenható vagy! Mindenekben bízhatok Benned, beleértve a személyes életemet is. Mindent a TE Nagy, Szerető Kezedben tartasz. A Szívemet Hozzád emelem, mert TE azt megőrzöd!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: