Milyen jó hálát adni – 2020.06.22

Milyen jó hálát adni az ÚRnak,
és zengeni neved dicséretét, ó, Felséges,
hirdetni reggel szeretetedet,
hűségedet minden éjjel
tízhúrú hangszeren és lanton, zengő hárfán!
Mert megörvendeztettél tetteiddel, URam,
kezed alkotásainak ujjongok.
Mily nagyok alkotásaid, URam!
Igen mélyek gondolataid!
Az ostoba ember nem ismeri fel,
az esztelen nem érti meg.
Ha úgy nőnek is a bűnösök, mint a fű,
és kivirul minden gonosztevő,
végül mégis el kell pusztulniuk.
Zsoltár 92, 2-8

Ma reggel felébredtem, és csendesen a szívem egy dalt énekelt: „Lévi háza dicsérje az URAT, Áron háza is dicsérje az URAT! Mivel ez a nap, ez az a nap, amelyet az Úr készített.“ Igen, csodálatos énekelni az ÚRNAK, és dicsérni az Ő nagyságát! Mert Ő az öröm istene. Ahogy a Pacsirta emelkedik a levegőben és majdnem felrobban az örömtől, ahogy a borjak örömmel ugrálnak, úgy a miszívünknek is fel kell vídulnia és énekelnie. És nem csak a szívünkben: hogyan lehet boldog egy nyűgös arcu? Szabadon kell engendnünk az örömöt, és mindenféle hangszerrel vagy öröm tánccal kel ezt bemutassuk! Amikor a Mennyben dicséretet tartanak, ez olyan, mint egy hatalmas mennyiségü vízáramlás zaja, tehát biztosan nem túl csendes! A mi Istenünk az öröm istene, és gyermekeit is boldoggá akarja tenni. Örüljünk az Ő két Keze cselekedeteinek amelyet alkotott bennünk; örüljünk az Ő Keze munkájának! Köszönjünk és Énekeljünk meg mindent Neki, az Ő az Kegyelmét és Hűségét! Mert Ő a mi megingathatatlan Sziklank, amelyen mi, biztonságosan állunk.

Köszönöm, Neked Mennyei Édes Atyám az ÚR Jézus Krisztusban, a TE Hűségedet! A TE Gondolkodásmódod, számomra nagyon pozitív, szeretetteljes, reményteljes. Te, énörömömnek Istene, kérlek, tölts be engem mindenkorMennyei örömömmel, hogy felviduljak, táncoljak és énekeljek! Mert TE vagy az én Sziklaváram, Vigasztalásom, Megváltóm Istene!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: