Amikor visszatérnek – 2020.06.13

Amikor visszatérnek, akiket az ÚR kiváltott,
ujjongva vonulnak a Sionra.
Öröm koszorúzza fejüket örökre,
boldog örömben lesz részük,
a gyötrelmes sóhajtozás pedig elmúlik.
Ézsaiás 35, 10

Ézsaiás, körülbelül 600 évvel élt az ÚR Jézus Krisztus előtt. Nagyszerű előrelátással volt megáldva, aki sokat prófétált Krisztusról. Itt a mennyei királyságról beszél, amikor Jézus Krisztus másodszor jön el e Földre; – Remélem, hogy ez hamarosan meglesz.
Akkor minden 100% -ban beteljesül. Mi már most megkóstolhatjuk a mennyei dicsőség ízét. Ez már most oly csodálatos, de milyen Dicsőséges lesz ez majd akkor, amikor az ÚR Jézus visszatér!
Ma úgy értelmezem a Siont, mint „Jézus egyházát”, Isten kiválasztott Gyülekezetét, bármennyire is hibákkal telve. Ő megszabadított bennünket, ezért is minden Köszönet az Övé. A felszabadultak majd Sionba érkeznek, telve örömmel. Igen, hosszú ideig karanténban, Gyülekezeti közösség nélkül voltunk. És végre, örömmel mehettem a Testvérekhez, és ez oly csodálatos volt! A boldogság és az öröm töltött el, amikor együtt énekeltünk, imádkoztunk és olvastuk a Bibliát. Etünt minden fájdalom és a sóhaj, amikor imádkoztunk egymásért, mert az ÚR Jézus Krisztus a megsebesült szíveket gyógyítja az Ő Egyházában. Ez boldoggá teszi az embereket, szívük könnyűvé és örömteljessé válik, és már nem nehéz a Köszönet. Bárhol is lenne, az ÚR jelenléte, ott ahol ketten vagy hárman vannak az Ő Nevében, ott nincs homály, nincs szükség, nincs gond, nincs bánat, nincs magány, nincs többé sóhaj. Ő eltávolítja azt a Szívekből; – milyen nagyon jó, hogy Ő viseli a mi gondunkat!!
Nagyszabású elvárásokra számíthatunk a Felszabadítottak Közösségében. Ennek Alapja, az ÚR Jézus Krisztus. Nem tekintünk más emberekre, akik ugyanolyan tévedésekkel és korlátozottsággal vannak telve mint mi. Ha a testvérekre nézünk, a hitünk hajótörést szenved. Ha az ÚR Jézusra, akkor az Ő dicsősége uralkodik.
Soha ne maradjunk el a Gyülekezetből  az emberek miatt! Mindig csak az ÚR Jézust keressük, járuljunk köszönettel Elébe, dicsőítsük ŐT, mindent Őtőlle várjunk! Akkor az öröm új teret fog foglalni. Az örömök, úgymond ,,fertőzőek“ lesznek, mindaddig míg az ÚR Jézusra tekintünk; – igen, te személyesen, igen fontos vagy, és ez a te felelősséged.

Köszönöm ÚR Jézus, a Jelenlétedet. TE valóság vagy, megtapasztalható. Veled jön az öröm és a boldogság, a bánat és a sóhaj elmenekül. URAM, nekem szükségem van a TEjelenlétedre; – igen, én jövök Hozzád! Köszönöm, hogy TE senkit nem vetsz el Magadtól!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: