Rejtett Kapcsolatok – 2020.06.03

…​ ​a te Atyád pedig, aki látja, ami titokban történik​ ​….
Máté 6, 4

Annyi minden van rejtett és eltitkolt. Olyan sok dolog volt a gyermekkorban, melyekre mi már nem emlékszünk, de mégis van hatása. Ezenkívül az Őseink összes bűnei, akár 4 generációig, ezek lehetnek körülbelül 30-an, akik közül én csak hatot ismerek. Ki tud valamit ezekről az emberekről? Csak Isten tud mindent és csak Ő fedheti fel a titkokat.
Belenéz a szívünkbe, és tudja, miért reagálunk mindkét irányba, miért van allergiás reakciónk bármire és miért aggódunk a homályos dolgok miatt. Olyan hosszú ideig gondolkodhatunk, de soha nem tárul fel. De sok történik az Imádság idején, a dicséretben vagy az illetékes tanácsadókkal. Az ÚR, nyilvánvalóvá teszi, amikor megkérjük ŐT, a megfelelő időben.
Egy Nő mindig félt a víztől, vonzotta, de nem akart a vízbe ugrani mert félt hogy megfullad. Megtörtént egyszer, az őérette való imádság közben, hogy láttam egy jelenetet. Csak a nádast láttam, de tudtam, hogy ez egy hatalmas folyó Oroszország déli részén, és ott volt egy halott ember a nádban, ( egy Baby) akit ott gyilkoltak meg. Megkérdeztem a nőt, hogy a család dél-oroszból származik-e, és igenlően válaszolt. Aztán megkérdeztem, hogy imádkozhatok-e értük, és megosztottam a látásomat. Bocsánatot kértem ezért a gyilkosságért, és a Nő felszabadult a következményektől. Azóta órákig képes a vízben lenni, már nem fél.
Egy negyvenes éveiben lévő férfi dicséret közben rájött, hogy az anyja az abortuszra gondolt. Megbocsátott, és megtanulta szeretni az Anyát. Mert megtudta, miért is volt ő olyan nehéz gyermek, és miért is gyűlölte a Szüleit. De a tudatos megbocsátás után megtanulta értékelni és szeretni őket. A kapcsolat olyan jó lett, hogy a szülők később megtértek.
Egy nő mindig nagyon erősen reagált a gyermekbántalmazás beszélgetésre. Megkérdeztem tőle, hogy van-e, vagy volt-e tyúkszeme. Igen, válaszolta. És azt kérdeztem tovább, hogy ha minden ember rátapos erre, fáj ez, nemde? – Persze, mindig rászoktak taposni – Nos, ha fáj, van valami baj, nemde? Ez van tehát a gyermekekkel való visszaélés esetén. Gondolkodás után lelkipásztori gondozásra ment, és tisztázta az ügyet, mert ő maga érintett volt.
Isten látja a rejtetteket, és meg tudja gyógyítani azt. Ezért szól a szívünkhöz és az emlékek gyógyításának lehetőségét ajánlja. Az ÚR Jézus Krisztus megbocsát. És a Szentlélek egészségessé, boldoggá és szabadokká tesz minket.

Köszönöm Mennyei Atyám az ÚR Jézus Krisztusban, hogy TE mindent tudsz és felfedsz. TE egyedül segíthetsz nekem, hogy a legmélyebb helyekre is behatolsz és a beteg helyet meggyógyítod. Csakis Tenálad  vagyok én Biztonságban!!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: