A Békesség Fejedelme – 2020.05.24

Az uralom az õ vállán lészen, és hívják nevét: csodálatosnak, tanácsosnak, erõs Istennek, örökkévalóság atyjának, békesség fejedelmének!  
Ézsaiás 9, 6

Ez az ÚR Jézus Krisztus, a Messiás és Megváltó leírása, 600 évvel az Ő születése előtt, Ézsaiás próféta által. Milyen jól írta le Ézsaiás! Ez a látó látta a Messiást, és nagyon várta ŐT.
Manapság sok zsarnok és diktátor van, akik elnyomják és kegyetlenkednek a Néppel. Annyi igazságtalanság és éhség van a világon! Nincs olyan ember, aki úgy uralkodna, amint azt az ÚR Jézus szeretné. Mindenki parancsolni akar, de senki sem akar szolgálni, mint Jézus. Mindenki az emberek javait akarja, de nem akarnak adni semmit. Minden fejjel lefelé van, mert e világ Istene elvakította őket és mindent, még a legjobb megközelítéseket és ötleteket is ellenkező irányba csavart. Hazugság és csalás, gyűlölet és gyilkolás, lopás és megvesztegetés, szex, ahogy a hangulat kívánja, mindez van a Világban. Milyen jó is volna, ha egy nép Isten Igéje szerint élhetne! Akkor béke lenne.
A hívő közösségekben ezt az ÚR Jézust mondják Királynak. Ott uralkodik a Béke, a Csodálatos Tanácsos, az Erõs Isten és az örökkévaló Atya. És a mi szívünkben is Ő kel legyen a Király. Akkor az egyház sikerrel járhat, akkor ott az ÚR Jézus Királysága uralkodhat. Sajnos a hívő Gyülekezetekben is mi emberek vezetünk és nem vagyunk mi sem mentesek a tévedésektől. De Istennek Országát alázattal és a megbocsátással építjük, nem pedig pénzzel, hatalommal vagy erővel. Jézusnak mint Királynak kel lennie a Szívünkben és az egyházban is; – és akkor, Isten Királysága, a Béke Királysága lenne és egy darab Mennyország itt a Földön.
Mi intenzíven akarunk fordulni Őhozzá, hogy Ő átalakíthasson  bennünket, a Szívünket, az Ő Ábrázatára és így szeretnénk építeni Isten Királyságát a Gyülekezetünkben. Ekkor, az Noé bárkájává válik sok ember számára, akik békét és üdvösséget keresnek. Ezt akarja a mi URUNK és Istenünk, az ÚR Jézus Krisztus.

Köszönöm URAM Jézus, hogy TE vagy a béke hercege! Békét teremtesz a Szívemben – hadd legyek én is a Béke hírnöke! Én biztonságban vagyok Nálad; – milyen jó nekem!!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: