A mi Gyenge Hitünk – 2020.05.16

Az én igaz emberem pedig hitből fog élni, és ha meghátrál, nem gyönyörködik benne a lelkem. De mi nem a meghátrálás emberei vagyunk, hogy elvesszünk, hanem a hitéi, hogy életet nyerjünk.
Zsidók 10, 38f

Mennyi sok szükségből váltott meg minket az ÚR Jézus Krisztus! Hitben elfogadtuk, hogy a magány véget ért, mert Ő velünk van. Azt is elfogadtuk és hittük, hogy kudarcainkat és bűntudatunk törölve vannak. Nagy örömmel és magabiztossággal teli napot kezdtünk! De aztán másnap reggel felébredtünk és ismét magányosnak érezztük magunkat, vagy este lefekvéskor, és a kudarcunk ismét a szemünk előtt álltak. Most a döntés, hogy hallgassuk-e ezeket az ördög érzéseit és hazugságait, vagy tudatosan hiszünk-e Isten Igéjének ígéretében. Egyszerüen s dacosan mondhatjuk: „Én Hiszek az Úrban!“ Harcolhatunk a hitünkért. De néhányan hátradőlnek és átadják magukat a rossz érzéseknek. Az ÚR azt kéri tőlünk, hogy térjünk vissza a megváltó, felszabadító hitünkhöz. Aztán Ő jön, és a Szíveinkbe helyezi ismét az Ő Szellemét, hogy valóban bízhassunk Őbenne. Aztán eljön ismét a béke és az öröm, és újra énekelhetünk és nevethetünk! Bízzunk az Úrban, és ne a romboló hazugságaiban.

Köszönöm, Neked ÚR Jézusom, hogy megváltottál engem! Értékes vagyok számodra!! Nem vagyok egyedül, TE velem vagy!!! Soha nem akarom ezt elfelejteni, hanem bízni akarok ebben. Te vagy az én  Jó Pásztorom!

Lehet, hogy az ÚR Jézus egy tennivalóra hívott el téged. De akkor előjönnek a kétségek és nehézségek. Kérlek tedd ezeket félre. Az ÚR hívott téged! És Ő megfogja oldani az összes nehézséget; mert Végül is Ő az ÚR! Kérlek, ne lépj hátra, ne hagyd, hogy magad legyőzni, hanem állj szilárdan a hitedben, légy türelmes és bizalmas; Ő majd mindent elvégez.

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: