Ő Hűséges – 2020.05.10

Bizony, az ÚR nevét hirdetem, magasztaljátok Istenünket! Kőszikla ő, cselekvése tökéletes, minden útja igazságos. Hű az Isten, nem hitszegő, igaz és egyenes Ő.
5. Mózes 32, 3f

Minden ide, oda, az összes vihar ellenére, gyengeségem és hiányosságaim ellenére: akarom hirdetni az Ő Nevét! Dicsérni akarom ŐT! Kitartani akarok, Őmellette! Mert Ő az én Istenem, Aki hű és igaz velem szemben. Minden velem való útja helyes; bár néha úgy érzem, hogy ködben sétálok, és nem látok messzire. De Őnála, nincs éjszaka és nincs sötétség, minden nyilván van előtte, látja az utat az elejétől a végéig. Mindenkor bízni akarok Őbenne; mert Ő teremtett és Kezével végigvezetett mindeddig az életem folyamán, egy jó vég érdekében.  Ő az erős, rendkívül hű Isten! Ő az én Sziklám, amelyen biztonságosan állok!
Szilárdan hű; akkor is, ha vétkezünk és ha megtagadjuk. Ő akkor is ragaszkodik hozzánk. Ha csak újra és újra Hozzá menekülünk, és bocsánatot kérünk! Akkor, Ő a mi Sziklavárunk, amelyen biztonságosan állunk. Ő megtisztít ismét minket, és újrakezdhetünk: Ő egy Hihetetlenül és Kétségtelenül Hű és Igaz Isten!!
Még ha néha a saját utunkon is járunk és elfelejtjük ŐT: Ő Hűséges marad és soha nem felejt el minket. Megvárja, amíg visszatérünk az Ő Szívéhez; mert kiválóan szeret minket! Ő teremtett minket, és hihetetlenül hűséges hozzánk! Ő a Sziklavár, amely soha meg nem remeg. Újra megtalálja az Ő Gyermekeit, és hazaviszi őket.

Köszönöm, Mennyei Atyám, hogy nem vagyok közömbös előtted. Engem keresel, és nem pihensz, amíg újra meg nem találsz engem. Függetlenül attól, hogy hűséges vagy hűtlen vagyok, TE egyedül mindig és hihetetlenül hűséges vagy! Megdöbbentő a TE nagy Szereteted, az erőd, a türelmed, a szelídséged, és a kedvességed. Nem tudom felfogni, de hitben elfogadom. TE vagy az én a Jó Pásztorom, rendkívül hűséges, Sziklám a Viharban!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: