Engedd szabadon az ÉN Népemet – 2020.05.09

Az ÚR pedig azt mondta:
Megláttam népem nyomorúságát Egyiptomban, és meghallottam kiáltozásukat a sanyargatók miatt, mert ismerem fájdalmukat.
2. Mózes 3, 7  

Isten hívja Mózeset, miután 40 éven át a Juhokat legeltette a sivatagban. Azt akarja, hogy Mózes vezesse ki Isten Népét Egyiptomból, mert azok ott, nagyon szenvednek. Felszerelte Mózest egy „varázspálcával“, amellyel csodákat hozott elő és elküldte a Fáraóhoz. Ott Mózes ezt kérte: (Az ÚR Nevében) Engedd el az Én Népemet! De a fáraó nem akarta feladni az olcsó munkaerőt és a rabszolgákat. Ezért Isten 10 szörnyű csapást küldött. Az első az egész országot érintette, beleértve az izraelitákat is. De az igazán rossz csapás, csak az egyiptomiakat sújtotta, Isten különbséget tett a Népek között. És a tizedik csapás, az összes elsőszülött halála, csak az egyiptomiakat és a nem hívõ izraelitákat érintette ( Az ÚR Jézus is elsõszülött volt). Mivel aki ráfestette az Ajtófélfára a Húsvéti Bárány jelét az, megmenekült, mindenki más meghalt. ( Az ÚR Jézus Krisztus Üdvösségének jele: aki e Vér alatt van, megmarad.)
Engedd el az embereimet! – Ezt kéri Isten ma is. Egyiptom a csábítás, függőség, luxus, bűn a paráznaság világa. Lopni, csalni, paráználkodni, mindez annyira egyszerű, olyan normális a maivilágunkban. De az ÚR Jézus mellett kitartva, értetlenséget és gúnyt fogsz elérni
Engedd el az Én népemet! – kéri Isten. Mert e Népnek el kell hagynia ezt a világot, ezeket a szennyes kompromisszumokat, ezt a világ iránti szeretetet. Megszentelnie kell önmagát a Szent Istennek. A teológia megosztása nélkül egyé kell válnia. Egy szívnek és léleknek kell válnia, amelyek hűek egymáshoz. Az ördög kísértései ne még fertőzzék meg őket.
Engedd el a Népemet! – ezt akarja Isten. Ő érvényesíteni fogja az Őakaratát és megszabadít minket mindentől, ami zavar minket, az aggodalmaktól és félelmektől, az elnyomástól és igazságtalanságtól, az ördög láncaitól, a kötvényektől, betegségektől és a halál félelmétől … Ő a Hatalmas, Ő a Mindenható!
Engedd el, engedd Szabadon az Én Népemet! – tehát Isten parancsol. Megszabadít minket e Vírustól is, amely megakadályozza Istennek Népét, a Közös Imádságoktól, Összejövetelektől. Köszönjük meg Neki az Ő kimondhatatlan nagy Kegyelmét!

Köszönöm ÚR Jézus Krisztus, TE már megtisztítottad az Utat a Kereszt árán! TE azt akarod, hogy megszenteljük magunkat és hogy a TE Népeddé váljunk és ne még fertőzzük meg magunkat szennyes kompromisszumokkal. Kérünk URUNK,Vezess minket Isten Gyermekeinek Szabadságához! Mi Téged kívánunk követni! Mert TE vagy a mi csodálatos URUNK.

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: