1. János 3, 8

Azért jelent meg az Isten Fia, hogy az ördög munkáit lerontsa.
1. János 3, 8b

Tegnap este szörnyű álmom volt: vastag golyóálló üveg előtt álltunk. A másik oldalon a pokol volt, és az emberek az üvegen keresztül néztek bennünket. A Fiam is a másik oldalon volt. Az ablakon keresztül nézett és integetett. Arcán mélységes kétségbeesés volt; úgy tűnt, hogy fájdalma van; nagy kétség fogta el. Felébredtem, és nem tudtam ismét elaludni, ez az álom túl szörnyű volt számomra.
Jézus számára nem volt kérdés, vajon van-e Menny és pokol. Csak mi emberek úgy teszünk, mintha figyelmen kívül hagynánk. De ha nem lenne pokol, Jézus nem jött volna hozzánk, nem ment volna önként a Keresztre, hogy megmentsen bennünket! Nagyon magas árat fizetett azért, hogy az Övé lehessünk és hogy Éljünk. Ő tudja, mi a pokol, és ezért nagyon szorosan fogja, az Ő Gyermekei kezeit; senki sem tudja elrabolni őket, az Ő Kezéből – Ezek az Ő Tulajdonai. Egyszer, amikor az ÚR Jézus Krisztus visszatér, összegyűjti az Övéit. Másodpercen belül hívja össze az Ő Népét, minden Országból, és egy csodálatos Fesztivált ünnepelnek. Ő az ÚR, aki szereti Gyermekeit!!
Néhányan azt állítják, hogy haláluk után, ott akarnak lenni, ahol őseik és rokonaik vannak. De a pokolban senki sem ismeri egymást; csak mély kétségbeesés és fájdalom van. Inkább légy ott, ahol Világosság és élet van, ahol a Szeretet, az öröm és a béke uralkodik! Mi már most örülhetünk annak, hogy Ő Megmentett.

Köszönöm, ÚR Jézus Krisztus, hogy TE drágán vásároltál meg engem. Mivel annyira értékes vagyok Számodra, TE vigyázol rám! Köszönöm, hogy TE szorosan tartasz engem a Kezeidben; Tenálad én Biztonságban vagyok. Minden bizonnyal beviszel engem engem a TE Dicsőséges Országodba; mert TE ezt megígérted. Megmentettél; – most pedig, meg akarom osztani ezt a Jó Hírt másokkal is, és el akarom mondani nekik a Menny Dicsőségét és imádságban akarom Elődbe hozni őket.

Kérlek, olvasd el a Lukács Evangéliuma, 16-os Rész 19-31 Verseit, ahol az ÚR Jézus a Mennyről és a pokolról említ, a szegény Lázár és a Gazdag elbeszélésében.

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: