A Mennyegzöi Öltöny

Fiacskáim, itt az utolsó óra.
1 János 2, 18

Képzeld el azt hogy, a Te utolsó Órád ütött. Aztán számodra sok nemfontos lesz. Mely Szönyeg van a Nappaliban, és ha ez pászol a Bútorhoz, ha a Szönyeg jó, vagy Jukas …., végül is nemfontos. Ha az utolsó Óra üt, vannak más Kérdések, melyek benünket foglalkoztatnak.
És ha most az utolsó Óra, mielött a mi URunk jönne, hát azért is ne Foglalkozzunk Mellékdolgokkal. Míly sok idöt pazarolunk a mi Hobby-ainkra! Nem, hanem készítsük magunkat az ÚR eljövetelére, mert ha Ö jön, az Ö Munkájában találjon benünketés s nem a tehetetlenségben.
Várjuk e mi az Uraknak URát? A KIrályok Királyát? Avagy csak élünk a magunk meglátása szerint? Jézus készen van hogy megnyerje a mi Országunkat. Ö késziti a Szíveket, az Evangélium befogadására. A Lélek egy nagy s mély Vágyat ad a mi Népünknek Istenhez. Aztán meglesz a mi URunk nagy Mennyegzöi Ünnepe! Az én Szívem hevesebben ver ha erre gondolok.
Valaki megkérdezte Luther Mártont, mit tenne ö, ha ma lenne az utolsó Nap. És Luther azt felelte: Ö egy Almafát ültetne. Luther megértette, hogy mi ez Idöt és a Jövöt nemválaszthatjuk el, ezek együtt elválaszthatatlanok. A Jövöbeli, az Istennek Országa behatol a mi Világunkba és a Fény lassan megmutatkozik. Halál és Jézus visszajövetele nem Zárópontokat jelentenek, hanem Áthaladást. Valami Új következik!
Igen, imádkozzunk mi úgy és éljünk mi úgy, mintha Jézus minden Pillanatban érkezhetne. Ezért van jobb prioritásunk, elöjogunk és értelemmel alkotjuk, ápoljuk az Életünk napjait. Ö a mi Életünk Betöltése, a Reménység és a mi Szabadítónk. János az Antikrisztusról beszél, amelyböl sok van. Azért Hangsúlyozza hogy eljött az utolsó Óra. Az Evangélimnak az Ellenálása növekszik, az ellenség tombol és kiakarja oltani a Fényt.
Azért is helyez a Krisztus hejett más valásos Értéket. Antikrisztus azt is jelenti, ,,Jézus helyébe, valami mást“. Ez egy olyan vallásos Lelkület, amely az ö maga Törvényét és Praktikáit érvényesíti és Rituálokat, melyek által megakadályozza hogy mi az Úr Jézus Krisztust személyesen megismerjük. Ö alapozik a mi Büszkeségünkre és Tehetségünkre, rábeszél benünket, hogy mi nagyon megkel magunkat eröltessük, imádkozni, böjtölni, jónak lenni …. De az Úrjézus Kegyelme mindezt Árnyékba helyezi. Az Ö Könyörületessége ment meg engem. Igen, ezt a Csodálatos URat szeretem én!

Köszönöm, Jézusom, TE hamarosan jösz! Betöltödnek  az én Kívánságaim és Vágyaim. TE vagy a Király, aki hamarosan jösz! Én készen akarok lenni Számodra és itt az idöt hasznosan kiakarom használni. Veled egyetemben akarok én haladni!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: