Az ÚR Jézus Karaktere – 2020.03.14

Legyetek azért ti tökéletesek, miként a ti mennyei Atyátok tökéletes.
Máté 5, 48

Ma sokat olvastam a Máté evangéliumában, és lenyűgözött, hogy miként beszél az ÚR Jézus hogyan reagálnak az emberek az Ő Beszédeire. Elkezdtem jobban megérteni, hogy mindent, amit Ő elvár tőlünk, Ő azt már előbb megtette. És minden Dicsőítés a Máté 5-ben, Őreá vonatkoznak száz százalékban. Ő valóban vezet minket, mi csak követnünk kell ŐT. Aztán a Verseket a szokásostól eltérően olvastam. Általában megértettem, hogy Ő csak elhív engem az Életre. De most láttam, hogy az ÚR Jézus valóban úgy viselkedik velem, ahogyan azt nekem ajánlja. És arra gondoltam: Mily csodálatos, Mester, Isten, mily csodálatos ÚR Jézus Krisztus! Minden köszönet, dicséret és imádat valóban az Övé! Az én Szívem Őhozzá tartozik, Ő érdemli meg.
Leírom azokat a verseket, amelyek különösen lenyűgöztek, mert Jézus így bánik velem:
Hallottátok, hogy megmondatott: Szemet szemért és fogat fogért. Én pedig azt mondom néktek: Ne álljatok ellene a gonosznak, hanem aki arcul üt téged jobb felől, fordítsd felé a másik orcádat is. És aki törvénykezni akar veled és elvenni a te alsó ruhádat, engedd oda néki a felsőt is. És aki téged egy mértföldútra kényszerít, menj el vele kettőre. Aki tőled kér, adj néki.
Igen, ez Jézus. Ha kérek valamit Tőle, akkor Ő ad. És amikor szükségem van valamire, soha nem utasít el engem. Annyira Jóságos hogy ha nem is maradna semmije mindent nekem adna. Ő nem akarja teljesíteni a különleges luxus kívánságaimat, de amikor szükségem van rá és kérem Tőle, azonnal meghallja. Ő a legjobb Barát minden igényben. Feláldozza Önmagát, hogy én élhessek. Még akkor is, amikor ellenséges voltam vele és szidalmaztam ŐT, Ő imádkozott értem. Soha nem fizetett meg nekem a bűntudatom érdeme szerint. Hol található még egy olyan Isten mint Ő?

Köszönöm, ÚR Jézusom! TE oly csodálatos, mindenható és telve szeretettel és irgalommal teljes Isten vagy! Tökéletes vagy, mint a mi Mennyei Atyánk. Teljes biztonságban vagyok veled. Köszönöm!!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: