Imafáradság – 2020.03.08

Erősítsétek a lankadt kezeket, tegyétek erőssé a roskadozó térdeket! 4Mondjátok a remegő szívűeknek: Legyetek erősek, ne féljetek!
Ézsaiás 35, 3f.

Időnként, valóban annyira levertek vagyunk, hogy nincs már semmi bátorságunk. De amikor az ÚR Jézust látjuk, szellemünk életre kel. Néha azt gondoljuk, hogy az imádkozás haszontalan; – De amikor arra gondolunk, hogy hányszor hallotta meg Isten imáinkat és csodálatosan beavatkozott, újból imádkozunk.
Ha a csillagokat és a végtelen világegyetemet nézzük, akkor tudjuk, hogy neki semmi sem lehetetlen. Ilyenkor csak egy pormag vagyunk az Univerzumban, de Isten szeme ránk tekint. Csodálatos!
Amikor látom az összes hátrányt, nehézséget és problémát, bátorságom eltűnik. De amikor látom az ÚR Jézust az összes aggodalom hegyei felett, eltűnnek ezek az aggodalmak, s látom ŐT, hogy mindent az Ő Kezében tart, akkor énekelni tudok.
Hol is van még egy olyan Isten, mint Ő? Igen, Ő hamarosan jön és rendet teremt. Bosszút áll azoknak, akik figyelmen kívül hagyják ŐT és az Ő Kegyelmét lábbal tiporják. Igazságot teremt az elnyomók és az elnyomottak között. Békét teremt, ott ahol az erőszak csizmája menetel. Úgy osztja szét majd a pénzt, hogy egyeseket ne fojtsa el többé a vagyon, másoknak pedig megengedik, hogy dolgozzanak, és mégse lakjanak jól. Azért jön, hogy az Ő Népét megszabadítsa a rabságból. Hány gyermeke van börtönben, kínokat és igazságtalanságot kell elviselniük, kitoloncolják és bántalmazzák őket; – és csak azért, mert hűek Jézushoz. Őneki nem mindegy hogy mi történik az Ő Gyermekeivel, – Ő majd hamarosan eljön és kényszeríti a felelősöket elszámoltatásra. (Már előre sajnálom őket.)
Ezért is boruljunk le térdeinkre és emeljünk Imakezeket fel Őhozzá! Igen, mert jön Ő, a Dicsőség URA! Állandóan és minden az Ő ellenőrzése alatt áll és hamarosan megalapítja az Igazságosság Királyságát. A mi imáink segítenek. Ne adj alkalmat a fáradságnak, mert ez az utolsó sprintben van! Ezért is mi, még sok Lelket akarunk megnyerni Istenünk számára! Ő vár a mi imáinkra, hogy cselekedhessen! Légy hű mindhalálig, s elnyered az Életnek Koronáját.

Köszönöm, Neked Jézusom az én Életem Urának! TE hallod mindenkor az én imámat, nem hiábavaló az. TE várod az én Imámat, hogy cselekedhessél. TE vagy a legnagyobb hatalom az univerzumban, és nem felejtesz el engem. Köszönöm, ÚR Jézus!!!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: