A Korona Virus – 2020.03.03

Nemde öt verebet meg lehet venni két filléren? és egy sincs azok közül Istennél elfelejtve. De néktek a fejetek hajszálai is mind számon vannak. Ne féljetek azért, sok verébnél drágábbak vagytok.  
Lukács 12, 6f.

A hír már hetek óta tele van jelentésekkel a Corona vírusról. Az emberek nagyon pánikba reagálnak, mintha azonnal meghalnának. Inkább a mi Lelkünkre kéne jobban felvigyáznunk, mert az ÚR Jézus Krisztus nélkül, csak örök halál a miénk.
Mi Keresztények is Emberek vagyunk és családjaink vannak és megvan nekünk is az aggodalmunk a betegségek felett. A Biblia azt mondja nekünk: Ne félj! – Mert Isten velünk van és az oldalunkon áll. Minden, ami befolyásol bennünket, beleértve a vírust is, először át kell mennie Istennek színe előtt. Ezért is védve vagyunk, mindaddig, amíg nagyon-nagyon közel állunk Jézushoz. Ő még arra is figyel, hogy minden hajunk szála számon legyen tartva, hát akkor nem tartaná számon a kis vírusokat is?
Ha le akarod győzni a félelmet, ajánlom, hogy minden nap olvasd el a 91-es Zsoltárt, és ez segíteni fog a pánik ellen és felépíti a hitünket.
De Isten adott nekünk tudatot is , amelyet jó ha felhasználjuk. Ha vakon hiszünk Istenben és a bizalmunkat Őbelé helyezzük, ez igen nagyon jó és ez többnyire együtt jár, kéz a kézben: bizalom Istenben és a mi emberi erőfeszítéseinkben.
Gondolj csak a 10 csapásra Egyiptomban. Az első pestis az egyiptomiakat (a világ népeit), valamint az izraelieket is (Isten népét) sújtotta. De az igazán rossz csapásokkal Isten különbséget tett, és az Ő Népét megkímélte.
Néhány további gyakorlati tipp:
A vírus a torokban tárolódik de még nem veszel észre semmit. De másokra te már ragályos vagy. A szájvédő jó mások védelmére.
A vírus a nyálkahártyán keresztül jut a szervezetbe. Ezért jó a kesztyű, mert kesztyűvel nem dörzsöljük a szemeinket vagy az orrunkat és nem nem tesszük az újainkat a szánkba. Minden olyan tevékenység megfertőződhet, amelyet sok ember érint, és a szupermarket összes gyümölcsét is megérintik …. Ezért van a kesztyű! És az állandó kézmosás!
Nagyon sok friss levegőre, testmozgásra és vitaminokra, gyümölcsre és zöldségre van szükségünk a megfelelő működéshez.
Az Echinacea egy növény, amely nem specifikusan növeli az immunrendszert. Azok, akik ősszel rendszeresen használják, általában nem éri el őket a hűlés vagy az influenzák. A fokhagyma szintén jó, de ezzel gargarizálni kel s a levet lenyelni … vajon mindig tetszik-e ez a szomszédoknak?!
Aztán vannak olyan biológiai készítmények, amelyek kifejezetten növelik az immunrendszert, például az Angin-Heel és a Metavirulent, melyek profilaxisnak bizonyultak. Ha a vírus a testben van, akkor van például a Gripp-Heel, amely még a tüdőgyulladás esetén is jó munkát végez.
Mi, Természeti Orvosok nagyon komolyan vesszük a megelőzést. Ez megakadályozhat egy néhány súlyos fertőzést, és ezáltal a nehéz gyógyszert, amelynek ezer mellékhatása van.

Köszönöm ÚR Jézusom, én bízhatok Tebenned. Nem kell félnem, mert TE szorosan tartasz engem Kezeidben. Köszönjük a Teremtést és a benne található sok titkot, amelyek segítenek nekünk. TE igen nagyon Jó vagy hozzánk!!! Ezért is én Tebenned bízok. Ámen!!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: