Istennek Országa!!! – 2020.03.01

És mondván: Bétölt az idõ, és elközelített az Istennek országa; térjetek meg, és higyjetek az evangyéliomban.
Márk 1, 15

Milyen jó! Beteljesedett az Idő, most jön a Dicsőség URA, a csodálatos tanácsadó, a Béke Hercege, a Királyok Királya, az Uraknak URA: Jézus Krisztus, Messiás, Megváltó és Üdvözítő.
Királysága már jelen van: bárhol is uralkodik, ott Istennek Országa is jelen van! Birodalmát kiterjeszti az összes emberi birodalmak fölé, Országok, Kontinensek, Városok, Falvak és Családok, valamint olyan szervezetek és intézmények felett, mint például Iskolák, Egyetemek, Börtönök és Kórházak. A Békesség Birodalma, megtámadja az ellenséget, a hazugot és a pusztítót – de a Szeretet és az Imádság fegyvereivel a Szentlélek hatalma által!
Ő fog győzni, mert Ő az erősebb. Senki sem ellenkezhet Vele szemben. Soha nem engedi el, azt ami az Övé.
Egyre komolyabbá válik. Sietnünk kell, hogy Isten Országának polgáraivá váljunk. De nem kegyes beszélgetéssel, hanem hittel, Az ÚR Jézusba bízva. Aki csak színészkedik, az utólag amúgy is kirepül, aki nem bízik az ÚR Jézusban, elvesztette az örökkévalóságot; – vagy miként akar megszabadulni bűneiből?
Amiióta az ÚR Jézus megsemmisítette az ördög munkáit, a betegek gyógyításával, a halottak feltámasztásával és a kötözöttek felszabadításával, Isten királysága köztünk volt.
Szüksége van munkavállalókra a munka folytatására. Sokan már felkérést kaptak, hogy vegyenek részt ebben az emberi Lelkekben folytatott küzdelemben: Imádkozóként, vagy prédikátorként, tanúként vagy íróként … Olyan sokféle módon szolgálhatják ŐT!
De kérlek, az Evangélium az ÚR Jézus Krisztustól származik. Minden más Evangéliumot a hazugság atyja írta. Akinek csak egy kis Jézusa van, és mindenféle más tanításban is hisz, az túl kevés. Csak az ÚR Jézus Krisztus a Megmentő.

Köszönöm ÚR Jézus, hogy a TE Királyságod Állampolgárává teszel engem! Köszönöm, hogy Te megmosol, új életet adsz, élsz bennem; – milyen jó is ez számomra! Dolgozz URAM, dolgozz bennem és általam. Én a Tied vagyok.

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: