Áhítat – 2020.03.02

Boldogok a lelki szegények: mert övék a mennyeknek országa.
Máté 5, 3

A Szeretet szemei másképp látják a valóságot. Gyakran nézve vannak az emberek, ha valamire hasznosak vagy sem. Gyakran csak azt látjuk, ami minket zavar, például a hajléktalanok. Örülünk, hogy látjuk mások hátrányait és hibáit, hogy jobban érezzük magunkat. De Isten Szeretete másképpen lát. Az én Gyermekeimnek nincs nagy hasznuk számomra, és hibáik is vannak. jó bőven, és mégis, szeretem őket és nagy reményeim vannak hozzájuk. És ezt, a mi Mennyei Atyánk is pontosan így látja, az emberek irányába: telve Szeretettel és Irgalommal. Tudja, hogy nem tudunk nagy dolgokat felmutatni. Szeretnénk megtenni, de ha őszinték vagyunk, nincs más mondanivalónk Istennek, kivéve azt, amit Ő tett bennünk. És amikor Isten előtt állunk, meglátjuk a szentség és tisztaság, a szeretet és az irgalom hiányát. És mégis: Isten szeret minket, még akkor is, ha … Isten szeret minket, mert Ő a Szeretet … Isten szeret minket, mert szükségünk van az irgalmára … Szívét elárasztja a szeretet, amikor ránk tekint. Nem látja a hiányokat, sem nem pedig a hibákat. Úgy lát minket, mint egy csodálatos Atya, teljes Reménységgel az Ő Gyermekei iránt!

Mennyei Édesatyám bocsáss meg nekem, ha továbbra is megpróbálom átdolgozni a TE Szeretetedet, és ha mindig jobbnak látom magam mint mások. TE ismered a Szívemet, és tudod, milyen szegény, üres Nélküled. Köszönöm, hogy TE szeretsz engem feltételek nélkül. Bocsáss meg minden bukásomat és bűntudatomat. Tudom, hogy TE nagyon szeretsz engem a Szíved mélyéből. Köszönöm, hogy átveszel engem a TE Családodba, és a TE Birodalmad Állampolgárává teszel. Töltsd be kérlek az én üres Szívemet a TE Szellemeddel, hogy kissé hasonlatos lehessek Tehozzád: Béke, Szeretet, Irgalom. Köszönöm, hogy TE oly jó vagy hozzám!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: