A sok Kérdések – 2020.02.27

Jézus megkérdé õt, mondván: Mit akarsz, hogy cselekedjem veled? Az pedig monda: Uram, hogy az én szemem világa megjõjjön.
Lukács 18, 40f.

A férfi vak volt. És amikor meghallotta, hogy az ÚR Jézus halad át a Városon, elkezdett kiáltani: Jézus, Dávid fia, könyörülj rajtam. Az emberek dühösek voltak, de ő nem hagyta abba. Az ÚR Jézus Magához hívta, és megkérdezte tőle, mit akar. Igen, látni akart. Jézus pedig válaszolt: Te látni fogsz, a te Hited megtartott téged. Tehát a férfi újra látott.
Eképpen láthatunk mi is, a mi belső szemeinkkel. Felismerjük a kapcsolatokat, látjuk bűneinket, látjuk Isten kegyelmét, látjuk a Keresztet, feltekintünk az ÚR Jézus Krisztusra …. és egyre inkább felismerjük, mit jelent az Üdvösség. Jézus azt akarja, hogy lássunk! E belső nézet és tudás nélkül eltévelyedünk. Lehet, hogy kicsi dolognak tűnik, de az egésznek látására is kiterjed, és az pedig lehet nagyon nagy.. Minél többet látunk önmagunkban, annál jobban ismerjük fel az URAT, Jézust.
Néhány nappal ezelőtt egy találkozón voltam, ahol egy ismert Prédikátor beszélt. Az emberek az ajkán lógtak, és sokat vártak tőle. De ő is csak egy ember volt, valójában mindent csak az ÚRTÓL vártak. És ez a Beszélő is, csak egy közvetítő volt.
Nagyon meglepődtem és nyugtalanná váltam afelett, hogy minden körülményeknek közepette, nagyon is kívánatos Istennek Igéje. Ilyen éhség az igazság, a megváltás, a felszabadulás és a megszentelés iránt. Mint a gyerekek, akik sírnak az ételért.
Isten előtt elegendő ha mindenki elégedett és lát. Ő nem fukar. A csatorna, amelyen keresztül mindent elküld, Jézus Krisztus, mint amikor az 5000-et megelégítette Kenyérrel.
Ő ismeri a mi vágyainkat és szükségleteinket. Mindenre van válasza és megoldása. Megkérdezhetjük ŐT és kérhetünk Tőle, de nem csak úgy, átmenetileg. A Menybe menetel Útja nem egyszerű, meredek, tömör, sziklás, keskeny Út az, amelyen a mi URUNK az ÚR Jézus Krisztus is járt. Jézussal együtt válaszokat és megoldásokat találunk. Az Összejöveteleken a testvérek gyülekezetében találunk Ismeretekre. Magyarázatokat találunk a Bibliában. Kelj fel és ne maradj az önsajnálatban, kelj fel és keresd meg ŐT!

Köszönöm ÚR Jézusom, TE szorosan tartasz engem a TE Kezedben. TE megváltottál engem, és ez a megváltás mindenre kiterjed. Van az én számomra is egy Út amelyet TE nekem szántál. Köszönöm a TE jelenlétedet az én Életemben!!!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: