Aggodalom az Életért – 2020.02.26

Ne aggodalmaskodjatok a ti éltetek felõl ….  
Kicsoda pedig az közületek, a ki aggodalmaskodásával megnövelheti termetét egy araszszal?
Az ÚR Jézus a Máté 6, 25.27-ben

Ismét arra a balesetre gondoltam, amely majdnem hogy halálát okozta a mi Fiunknak. „Ne aggódj az életed miatt … Ki tudja azt meghosszabbítani egy perccel is?“ – mondja az ÚR Jézus. És én pedig az én gondolatomban:Ki rövidítheti meg egy perccel is?
Az ellenség gonosz volt, de az ÚR Jézus megóvta Gábrielt a halálból, és felépült. Szinte, hogy semmi utóhatás nélkül, bár senki sem élhet túl ilyen súlyos vérzést. Az URRÉ legyen a Dicsőség!
Halál, tarthatatlanság, a mélység, a hideg gödör, az értelmetlenség és üresség, a magány, a betegség … minden veszélyezteti az életünket. Nem csak a fizikai életünket, hanem az egész létünket, az életünket, amelyet és amint azt felépítettük. Otthon, munka, házasság, család, barátok. Minden egy pillanat alatt összeomolhat. Ez a kínai Vírus világossá teszi számunkra. Elpusztíthatja létünket.
Egyébként mindig figyelmeztetve vagyunk, ha valami veszélyes lehet számunkra. Lehet, hogy valaki elfoglalja a helyünket, vajon a házasság rendben van, vajon a család összetartó-e, vajon a munka veszélyben van-e … minden és állandóan veszélyeztetve vannak valahogy. Mindig harcolni kell, vigyázni és fenyegetve vagyunk.
Milyen jó, hogy az ÚR Jézus mindent tud. Ő törődik velünk. Számos Utat állít előre, így sok dolog nem ér el minket. És ha valami fenyeget minket, akkor Neki mindég van kiútja. Az Ő Kezében vannak a dolgok és események. Eleinte nem látjuk így, de a maga Idejében, megtapasztaljuk, hogy Ő mindent csodálatosan tett. Még ha hagyta is, hogy rossz dolgok történjenek, ez az Ő Dicsőségét és nekünk a legjobbakat szolgálja. És most én térdre kell essem, és azt kell mondanom:

ÚR Jézusom, én féltem. Kérlek, bocsásd meg, az én kicsiny hitemet. De TE, ezt mégis Jóvá tetted. Köszönöm, én URAM és én Istenem!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: