Átok és Áldás – 2020.02.20

Mivelhogy szerette az átkot,
azért érte el õt; és mivel
nem volt kedve az áldáshoz,
azért távozék az el õ tõle.  
Zsoltár 109, 17

Isten nagyon ellene van az Átoknak. Nem szereti egyáltalán az átkozódó szavakat!
Egy Anyának nehéz volt a terhessége és gyakran gondatlanul átkozta a gyermekét, ami oly sok nehézséget okozott neki. A gyerek később nagyon nehéz volt, és az átok szavai teljesültek őbenne.
Az ördög nagyon jól hallja ezeket a szavakat, és komolyan veszi azokat. Ez jogokat ad neki az emberek kínzására. Csak az ÚR Jézus Krisztus képes megtörni ezeket az átkokat, és Ő valódi szabadságot hozhat. Ő azért jött, hogy lerontsa az ördög műveit.
Az egyik Fiam mindig szitkozódott. Ha valami nem ment rendben, elkezdett. Nem tette ezt amikor én jelen voltam, de amikor azt gondolta, hogy én nem hallom, elkezdett. Egy este a lefekvés előtt, beszéltünk erről és azt mondta, hogy ő ezt nem igazán akarja. És elkezdtünk imádkozni, és én megkértem az ÚR Jézust, hogy bocsásson meg nekem a múlt átkaiért, és nekem úgy tűnt, hogy mindez az őseinktől származnak. És ezért is bocsánatot kértem: varázslat és sátáni kultusz, átkok és, brutalitás és gyilkosság, a zsidók üldözése, lopás és minden másért. Másnap a Fiamnak nem kellett többé átkozódnia. Eltűnt. Köszönöm, az ÚR valóban felszabadít bennünket! Nem kell átok alatt élnünk!
Ez a mi választásunk, hogy átok avagy Áldás alatt élünk. Az ÚR Jézus Krisztus megfizette értünk az Árat a kereszten, fogadjuk el ezt hittel! Törjük össze a sötétség hatalmát életünk felett az ÚR Jézus Krisztus Nevében! Ő csodákat művel!

Köszönöm ÚR Jézusom, TE vagy a győztes, TE erős vagy, TE fel akarsz bennünket menteni, minden gonosztól! Arra kérünk URUNK, hogy fedezz fel, hol van rejtett bűn és bűntudat az életünkben, hogy megszabadulhassunk tőle. A TE Nevedben nagy Erő van!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: