Az én Sorsom – 2020.02.19 

Életem ideje kezedben van:
szabadíts meg ellenségeim
kezébõl és üldözõimtõl.
Zsoltár 31, 16

Te benned bíztam, Uram! Ne szégyenüljek meg soha; igazságoddal szabadíts meg engem. Hajtsd hozzám füledet, hamar szabadíts meg; légy nékem erõs kõszálam, erõdített házam, hogy megtarts engem. Mert kõsziklám és védõváram vagy te; vezess hát engem a te nevedért és vezérelj engemet. Ments ki engem a hálóból, a melyet titkon vetettek nékem; hiszen te vagy az én erõsségem. Kezedre bízom lelkemet, te váltasz meg engemet, oh Uram, hûséges Isten. Gyûlölöm a hazug hiúságok híveit, és az Úrban bízom én.  
Milyen jó, hogy az én sorsom az ÚR Jézus kezében van! Ő az ÚR, mindig az Övé az utolsó Szó! És az Ő Szava felettem, a kegyelem, a szeretet és az irgalom. Ő az én segítségem, megmentőm, megváltóm. Mennyire jó, hogy sem betegség, balesetek, semmi más nem választhat el engem az én Drága URAMTÓL. Az emberek dühönghetnek és mindenféle pletykát terjeszthetnek rólam: De Ő még mindég jelen van, az én Menedékem, a Sziklám, amelyen biztonságosan állok. És amikor jön a halál és el akar vinni engem, az ÚR akkor is jelen van és nem engedi meg. Csak akkor vesz Ő engem Magához, amikor eljött annak az ideje. Milyen jó, és biztonságos, ennek a hatalmas ÚRNAK a Kezében lenni.
Mily sok gonosszal akarnak az emberek egymásnak ártani. De az ÚR megóv bennünket ezektől. A csata zúzódásokat és szenvedéseket, sérüléseket és veszteségeket okozhatnak. De nem győzhetnek le minket, mert az ÚR a mi oldalunkon áll. Mennyire csodálatos ez a tudat, ami valójában véve, érthetetlen.
De én Biztonságban vagyok.

Köszönöm, ÚR Jézusom!!!!!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: