Istennek Teljessége – 2020.02.09

Mert Õ benne lakozik az istenségnek egész teljessége testileg​.​
Kolossé 2, 9

Mily hatalmas Szó! Ki tudja elképzelni Isten teljességét? Ez több, mint egy végtelen mennyiség! Ezzel szemben a mega-sok kevés.
Krisztusban, Jézusban van Isten teljessége. Sehol máshol nem tudunk teljes mértékben meríteni, csak Őnála egyedül. Ő az Élet Kenyere, az Élet Víze, a Világ Világossága, az Út Istenhez, az Igazsághoz és az Élethez. Ő minden, amit el tudunk képzelni pozitív dolgok szempontjából. Ő egyszerűen, nem csak hogy van, hanem Ő a megtestesülés.
És ezért ad mindent annyira bőségesen. És ha minden embernek ajándékokat adna, nem hiányozna semmilye, nem lenne kevesebbje. Szeret adni, nem kapzsi, hanem nagylelkű. Mi csak keveset kérünk túl keveset és gondolkodunk is kevés módon.
Ő a megtestesült Isten Szeretete. Ő az irgalom és könyörületesség. Szeretetét, a Szent Szellem révén önti ki a mi Szívünkbe, hogy hinni tudjunk és megértsük ŐT. Ő bennünk akar élni! Minden bőségével! Tehát, hogy teljesen telve legyünk Istennel! Ki tudja megragadni ezeket a gondolatokat az ő teljességében?!
Ő a mi Békességünk, és eltávolítja az összes akadályt, amely köztünk és Isten között áll. Ő, vállalja Önmagára a bűnt, ha mi azokat bevalljuk. Segít megbocsátani, mielőtt a bosszú bekövetkezne. Rejtett dolgokat fedez fel, például átkokat és más rejtett kötvényeket, amennyiben csak kérnénk. Meg akar bennünket áldani végtelenül.
És mégis, nagyon sok ember még mindig keresi a bőségnek lehetőségeit: a hagyományokban, a vallásban, a szent gyakorlatokban, a böjtben, az erőfeszítésben, a szombat köteles betartásábank, a pénz adományában. Eképpen akarják magukat népszerűsíteni Isten előtt. De csakis az ÚR Jézus Krisztus segítségével és üdvösségével lehetünk népszerűek Isten előtt. Ő a Mindenség, Mindenekben Mindörökké. Az ÚR Jézus, Isten Fia, Aki olyan, mint Ő, Akinek van mindene, ami nekünk szükségünk van ….. Az Övé a Dicséret, Aki volt, Aki van és Aki hamarosan jön! Ámen!

Ó, ÚR Jézusom, én Szeretlek és Vágyakozom Utánad. Teljes közösséget és harmóniát akarok veled! Akkor végül a szívem megpihen, akkor majd ott Béke lesz. Milyen jó, hogy már itt is megízlelhetem a TE Szeretetedet! Milyen jó is lesz majd a Mennyben! URAM, én nagyon örvendek Tebenned!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: