Jó reggelt !!!! – 2020.02.03

Avagy nem kedves fiam-é nékem Efraim? Avagy nem kényeztetett gyermek-é? Hiszen valahányszor ellene szóltam, újra megemlékeztem õ róla, azért az én belsõ részeim megindultak õ rajta, bizony könyörülök rajta, azt mondja az ÚR!
Jeremiás 31,20

Időnként Istennek kellene megfenyítenie bennünket, mivel – egyszerűen túl engedetlenek vagyunk, túl büszkék vagyunk, vagy a saját utunkon haladunk. És mégis: Ő Ismételten irgalmas tehozzád, mert az Ő Szíve teérted ver.Gondolatai folyamatosan körülötted forgolódnak, mert te az Ő szeretett Gyermeke vagy. Mivelhogy egy Apa irgalmas az ő Gyermekei iránt, az ÚR még irgalmasabb tehozzád. Semmi verés vagy büntetés nem kényszeríthet a bűnbánatra, csak az a nagy Szeretet, együttérzés és türelem képes ezt megtenni. Miként is lehetne, egy ilyen URAT és Atyát nem szeretni? Hogyan is lehetne, hogy egy Szív ne akarna visszafordulni egy ilyen szeretõ Atyához? Még a legbüszkébb és a legengedetlenebb Szív is meghajol Őelőtte. Istennek Szeretete és Irgalma teheti ezt meg. A mi Szívünk néha olyan, mint egy száraz, kemény szivacs. Csak akkor, ha a szivacs a vízbe esik és felszívja a vizet magába, csak akkor lesz ismét puha és tiszta.

Köszönöm Mennyei Édesatyám az ÚR Jézus Krisztusban,hogy Te könyörülsz rajtam. TE ismered a szívemet; annyira daccos és büszke az. Bocsáss meg, és öntsd azt a túlméretezett Szeretetedet, az én száraz, kemény szívembe. Csak a TE túláradó Szereteted enyhíti meg az én Szívemet. Atyám én nagyon vágyom utánad!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: