Az Új Neved

és új nevet adnak néked, a melyet az Úr szája határoz meg.
És leszel dicsőség koronája az Úr kezében, és királyi fejdísz Istened kezéb.

Ésaiás 62, 1 b-2

Ha az az ember veszekszik, hetet havat összeszedhet a másik ellen, azonban biztos nem egy szép Nevet. Azonban ha az ember szerelemes, suttog a Szerelmesnek minden lehetö kedveset a fülébe. Nevek, ezek olyanok számunkra mint egy „Program“, mint egy Fogalmazás Jellemzöje a másiknak. Azt mutatja fel, miként értékeljük mi a másikat. Az én Kicsinyeimet gyakran „Nagyobnak“ habár ök a Kisebbek. De lesznek Ök Nagyok is egyszer, világos!
Jézus elhívja Simont az Ö Tanítványaihoz és adja neki a Kéfás Nevet, Péter, ez azt jelenti, Szikla. Abból még nem sok lett látnivaló, azonban Jézus tudta, hogy Simon egyszer majd egy Szikla lesz. Isten ismer minden Életformát. Minden Csillagnak van egy Neve és minden kicsi Életformát Ö a Nevén hív. Ö ismeri az Emberek Milliói Neveit és Ö ad egy Becenevet is. Ez valami teljesen Intim Isten és az Ember között. Néha, amikor egy Emberért imádkozom, úgy fejezem ki magam: Istennek Szeretette! Avagy Herzegnö! Vagy: Hüséges, erös Hös. Eképpen vannak valahogy a Nevek, melyeket Isten számuunkra használ. Ezekben a Nevekben oly sok Reménység és Érzékenység cseng, igen, Isten befekteti ebben az Ö Egész Szeretetét ezekbe a Nevekbe.
Neki van Számodra is egy egésszen Kiváló Név, melyet senki más nem ismer. Azonban Nála, az Ö Könyvében van beírva. A Te Neved mutatja, míly értékes vagy te az Ö számára.

Köszönöm, Atyám, Te ismersz engem alaposan és Te szeretsz engem! Te egésszen Érzékenyen nevezel engem. Te ismered az én Igényemet hogy Eismert legyek, Szeretve és Támogatva és Te ezeket nekem adni akarod.Igen, Nálad én az az Ember vagyok, akit Te az én Születésemkor Elgondoltál. Köszönöm, hogy Te oly teljes Szeretet és Értékes vagy számomra. Köszönök minden jó Gondolatot melyet nekem Szánsz! Te vagy minden bizonnyal az én Jó Atyám!!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: