Oly sok Nehézség – 2020.02.01

Egymás terhét hordozzátok, és úgy töltsétek be a Krisztus törvényét.
Galata 6, 2

Néha nagyon szeretném, ha valaki segítene nekem. Kettőnek vagy háromnak együtt könnyebb. Az én Fiaim, segítenek a gyakorlati kis munkákban, ami nagy megkönnyebbülés. És én segítek nekik, ahol ők maguk nem tudnak eligazodni, például hogy oda vigyem őket, ahova maguk nem tudnak Busszal eljútni. Ez a kölcsönös segítség jól működik, és bízhatunk egymásban, és nem kell hangosan „megvitatnunk” azt, hogy ki melyik munkát végezze. Ez nagyon pihentető az idegek számára!
Az ÚR Jézus viseli a terhemet. Nagyon jóóó és pihentető, hogy Ő az ÚR, aki mindent olyan gyönyörűen vezet. Nem vagyok lusta, de jó tudni, hogy mindenhol beavatkozik, lehetőségeket és megoldásokat teremt, és mindent jó eredményre hoz. Néha az emberekért imádkozom, és a terhek súlyosak. Milyen jó, hogy nem kell önmagam vállaljam az egész felelősséget, mert Jézus ezt vállalja helyettem.
A terheimet a családdal, az autóval, a megélhetéssel, az életkorral, a Házzal. Minden apró dolgot és mindennapi dolgot Magával hord. Milyen jó egy ilyen Barát, mennyi ideget és energiát lehet így megtakarítani! Ő, az én Barátom, akivel mindent megbeszélhetek, és akinek jó ötletei vannak. – De én, mégis nagyon, nagyon örvendenék, ha egy emberi Barátom is lenne, Őhozzá hasonló …
Ugyancsak megosztja az én terheimet is önmagammal, képtelenségemmel és „kis gyengeségeimmel“. Sokkal türelmesebb velem, mint én saját magammal.. A megbocsátás nem jelent problémát Számára -, és újat lehet kezdeni.
A Terheimet is elviseli amelyek az én Testvéreimmel vannak. Tudod, a Testvérek gyakran túlságosan lusták, túl fukarok, túl sokat beszélnek, mindent tudnak ….. Ezek a Testvérek néha teljesen elviselhetetlenek! De Ő, türelmesen hordozza őket, teljes értelemmel rendelkezik az ő naivitásukkal és önzőségeikkel és nem ismeri el az én türelmetlenségemet.
Milyen jó, hogy egy ilyen Barátom van!!!
Ismeritek ti még azt az Éneket: Ó, mily hű Barátunk Jézus?

Köszönöm ÚR Jézusom, TE egy Szuper Barát vagy! Tenálad,kisírhatom magam, feldühíthetem és kiszabadíthatom az én igazságtalan haragomat; – Elviseled ezt is.. És TE mindig a megfelelő Szavakkal és Terápiával felelsz nekem. Úgy viseled a terheimet, mintha a Tied volna. TE viseled az én aggodalmaimat és a félelmeimet is, és nem veszed azokat hiábavalóságoknak. TE valóban törődsz velem. Köszönöm, ÚR Jézus Krisztusom!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: