Jó Reggelt – 2020.01.31

A reménység pedig nem szégyenít meg; mert az Istennek szerelme kitöltetett a mi szívünkbe a Szent Lélek által, ki adatott nékünk.
Róma 5, 5


Csak a remény éltet bennünket. Remélünk mindaddig míg lélegzünk. De hány remény pusztult el már az életünkben? Mennyi remény rejlik el egy válásban; vagy ha a gyerekek nagyon eltérően fejlődnek, amint mi azt reméljük; vagy ha az orvos azt mondja, hogy nincs remény. Az emberi remény nagyon korlátozott.
Más az a Remény, amelyet Isten a szívünkbe helyez. Ez egy olyan remény, amely továbbra is él sőt még a halálnak órájában is. Ez a remény még inkább fennmarad az életben! Isten szelleme, amelyet Isten maga helyez szívünkbe, azt a reményt hozza létre, amely mégis minden eseménnyel ellentétes. Ez a remény egy nagyon erős tudat, afelett, hogy Isten teljesíti azt, amit Ő ígér. Ez az a Tudat, hogy Isten mellettem áll, és nem hagy magamra. Független minden külső körülménytől és olyan szilárd, mint egy szikla az ő hevében. Ha Isten engem oly nagyon szeret, akkor mi rossz történhet énvelem? Ő gondját viseli az Ő Gyermekeinek.
Időnként mindenféle dolgokkal egybe vegyülünk, és sajnos ez állapotban, a Szívünkben nincs sok hely Isten Szeretetének. Ezután örömünk, reményünk és bizonyosságunk is nagyon gyenge és kicsi lesz. Szánjunk időt az ÚRRA, hogy Ő képes legyen dolgozni a mi Szíveinkben, és hogy ott, az Ő Szeretete és Reménye sok-sok helyet találjon!!

Köszönöm Mennyei Édesatyám az ÚR Jézus Krisztusban, hogy Neked oly sok Reménységed van számomra! Nem vagyok a TE számodra egy reménytelen eset. És ha én néha csak a sötétet látom, akkor TE már láthatod a fényt! Kérlek, a TE Reménységedet öntsed az én Szívembe! Akkor majd ugrándozni fogok és boldog leszek, és örömmel énekelhetek!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: