Isten Szeretet

… mert az Isten szeretet.

 1. János 4, 8

  Ismered e Isten Szeretetét Irántad? Fürödhetsz e benne? Körülvesz e Téged jobban mint minden Nehézségeket?
  A Bibliában van egy kiváló Irat az Ö Szeretetéröl Irántad. Te magadévá tehetsz minden Szót minden Betüt. Isten Szeret Téged jobban, mint a Feleséged, a Férjed avagy mint az Anyád ezt tehetik. Ö Isten és az Ö Szeretetében nincsen semmi Hiányosság, Önérdek, Önzelem, Hazugság avagy Visszaútasítás. Ö Valódi.
  Az Ö Szeretete valóban határtalan, minden ha és de nélkül, ez érvényes mindég és mindörökké. Amenyiben Te az Ö Gyermeke vagy, eláraszt Ö Téged Szeretettel. ( Sajnos nem minden Isten Gyermeke veszi komolyan az Öteljes Szeretetét, hanem elpalástolja magát a Törvényekkel, Vallásokkal, és jámbor Tudománnyal és Teljesítésekkel. )
  Mégis mi lehetünk teljesen Gyermekek a mi Hitünkben az Atyában, és teljesen Gyerekesek az Ö Szeretetében és Jelenlétében. Halgasd meg ezt az Éneket az Isteni Szeretetröl:
  Ha embereknek vagy angyaloknak nyelvén szólok is, szeretet pedig nincsen én bennem, olyanná lettem, mint a zengő ércz vagy pengő czimbalom. És ha jövendőt tudok is mondani, és minden titkot és minden tudományt ismerek is; és ha egész hitem van is, úgyannyira, hogy hegyeket mozdíthatok ki helyökről, szeretet pedig nincsen én bennem, semmi vagyok. És ha vagyonomat mind felétetem is, és ha testemet tűzre adom is, szeretet pedig nincsen én bennem, semmi hasznom abból. A szeretet hosszútűrő, kegyes; a szeretet nem irígykedik, a szeretet nem kérkedik, nem fuvalkodik fel. Nem cselekszik éktelenül, nem keresi a maga hasznát, nem gerjed haragra, nem rójja fel a gonoszt, Nem örül a hamisságnak, de együtt örül az igazsággal;
  Mindent elfedez, mindent hiszen, mindent remél, mindent eltűr.
  A szeretet soha el nem fogy.
  ( 1 Korinthus 13 )

  Köszönöm Jézus! Te vagy személyesen Istennek Szeretete! Tebenned felismerem az Atya Szeretetét irántam! Amint Ö Téged Szeretett, úgy Szeret Ö engemet is. Miként tudjam ezt teljesen megérteni? Én nem tudom. Azonban minden Reggel a Te Szeretetedben és a Te Igenedben irántam kezdhetem meg a Napot. Te ooooly jó vagy hozzám!
Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: