Isten Imameghalgató … avagy mégsem

És monda: Kornélius, meghallgattatott a te imádságod, és a te alamizsnáid emlékezetbe jutottak Isten előtt.
Apostolok Cselekedetei 10, 31

Kornéliusz öszinte Szívvel kereste Istent. Ö meghalgatta ennek a Rómainak az Imádságát és elküldte Pétert hogy az Evangéliumot hirdesse neki. Igen, Isten Imameghalgató!
Azonban gyakran mást élünk át: Isten nem halja a mi Imádságainkat és nem ad Feleletet. Miért??
Néha úgy van az hogy nekem nemteccik az Ö felelete. Azután kérdem Öt mégegyszer és mégegyszer … Isten mégis halgat. Ö beszélt már és Feleletet adott, azonban ez nemteccet nekem. Az én Anyámat néha újrahangolni kényszerítettem amikor én állandóan kérdeztem. Isten nem Ember. Amit Ö egyszer mond, az úgymarad. Néha mi gyerekesek vagyunk, ezt azonban mi nemvesszük észre. Ezért kel nekem hosszan gondolkoznom eggyesek felett és továb kutassak, ha valóban Isten Felelt, amikor Ö halgat.
Néha az Ö Feleletét megtalálom a BIbliában. Csakhogy én magamnak egy Kiváló Jogot. De ezt Isten nemengedi meg sem nekem, sem másnak. Ö Isten, Ö nemtudja az Ö Beszédét másféleképpen kifejezni eggyeseknek eképpen, másnak ismét másképpen. És öszintén megmondva nekem ez az Istenre van szükségem s nemegy olyanra Aki összevissza felelne nekem. (Amint eggyes Politikus képes erre).
Néha Imádkozok én valakiért, de nemkapok értelmes útasítást az Úrtól. Ez azért van mert Isten esetleg nem nekem hanem az illetö személynek kíván felelni. Ez természetesen az illetö személynek is javára van.
Néha igénylem az Ö Áldását az én Ötleteimre és Útaimra. Immár minden elökészítve, Öneki csak megkel Áldani. Mégis van az úgy hogy Neki más Gondolata van és Ö nem az én Segítö Munkatársam,amely a szükségben közremüködik hogy az én Terveim sikerüljenek. Nekem szükséges hogy Öutána cselekedjek és nem fordítva.
Néha nekem kel eggyes dolgot elvégeznem. Isten teljesen rámbízta. Ö megbízik bennem. De én az én nyogodságomban azt akarom hogy Ö végezze. Azonban ilyenkor halgat Ö, és nemhaggya Magát vezetni.
Egyszer egy Ember Szükségben volt, és én tudtam volna neki segíteni. Mégis én kértem Istent hogy Ö segítsen, de Ö nemtette, mert ez az én Doldom volt. Néha jólápolt Bün van kööttem és Isten között, mint egy sötét Köd. Miképpen halgathaja Ö meg az én Imámat? Nekem elösszöris tiszta Asztalt kel elöálítsak,  mielött Istenhez járulok.
Avagy máskor Önzöen Imádkozom hogy több pénzem jöjjön be, hogy szuper Autóm legyen, Elökellö eledelem, hogy …. na, Hát Kívánságaim vannak böven! Isten Nagylelkü és ad Szeretettel. Azonban Övele nemlehet játszatni mint egy Kívánságautomatával.

Köszönöm, Atyám! Te hallod az én Imádságom! Néha gyerekes vagyok avagy aféle, mégis meghalsz Te minden Imádságot. És Te Felelsz. Talán másképpen amint én kívántam, de felelni felelsz mindég. Te ismered az én Szívemet és tudod, miként van beállítva. Te hallod az én Imádságomat rendesen. Köszönöm hogy gyakran Válaszoltál is és hejesen. Igen, én tudom, Te meghalgatsz engem!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: