A sötétség Csatája – 2020.01.25

Nem félhetsz az éjszakai ijesztéstõl,
a repülõ nyíltól nappal;
A dögvésztõl,
a mely a homályban jár;
a döghaláltól,
a mely délben pusztít.
Zsoltár 91, 5f.

És miért nem kell félnünk ezeket a sötét hatalmaktól? Mivel az ÚR Jézus Krisztus a győztes, és ezek a hatalmak a Jézus Krisztus Nevében eltűnnek. Ő, a Golgotai Kereszten vásárolt meg bennünket, hogy szabadok  és megváltottak lehessünk. Hallelujah!
És ezzel vége van a harcnak? Nem. Vannak olyan elméletek, hogy a sátán már nem tud semmit megtenni velünk szemben, de ezt mégis, másképpen tapasztaljuk meg. Vannak egyes Jogai, amelyeket meg kell szüntetnünk. Az átkok ránk, vagy a dolgainkra, az állatokra, vagy akár a gyermekeinkre is hathatnak. Ez egy harc, és néha megtörténhet, hogy megsebesülünk. De senki sem képes kitépni minket az ÚR Jézus Krisztus Áldott Kezéből, senki sem, még az ördög sem. Erre az ÚR a Szavát adta és Ő, betartja Szavát- Ezért tehát mi, biztonságban vagyunk.
Az elmélet szerint, amint valaki keresztényé válik, az ellenség minden joga véget ér. Az elmélet szerint már nem érhet el bennünket az átok. Az elmélet szerint Jézus elpusztítja az ellenség összes ravasz támadását.
A gyakorlat szerint a keresztényeket meg kell szabadítani az ősök konkrét bűneitől is, hogy szabadon élhessenek. Csak egy vezetőre gondoltam, akit hirtelen megkínozott egy nagyon erotikus gondolat és az álomban sem hagyott fel, amelyek miatt már nem tudott aludni. Teljesen kikészült. Aztán mi együtt imádkozhattunk, megbocsátást kérve, mert az ősök nem éltek szexuálisan tiszta módon, és mert a pornográfia volt a múltban. Azonnal a gondolatok eltűntek, és az ember visszatért a normális állapotba.
Hányszor kellett felmentenünk a keresztényeket az átkoktól azáltal, hogy megbocsátást kértünk ezekért a rossz szavakért. És a helyzetek hirtelen jobbra változtak.
Gyakran az ellenség a betegségeket akár a rákig is okozza. Ha agresszívan imádkozunk az ellenség ellen és bocsánatot kérünk minden olyan bűnért, amelyet a Szentlélek mutat, a gyógyulás gyakran megtörténik.
Nagy különbség van a keresztény elmélet és a lelkigondozó gyakorlat között.
De egy dolog biztos: Az ÚR Jézus meg akarja mutatni, hogy miért akar Ő megszabadítani és meggyógyítani. Ezért mi Biztonságban vagyunk Őbenne, még akkor is, ha minden körülöttünk összedőlne is. Az ÚRÉ a Dicsőség!!!
(Kérünk Szeretettel, a Zsoltárok olvasására. Ezek nagyon segíthetnek, ha sötét erők ellen kel harcolnunk.)

Köszönöm, ÚR Jézus Krisztus! Te vagy a győztes!! Hallelujah!!!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: