Szótlanul Imádkozni – 2020.01.24

Hasonlatosképen pedig a Lélek is segítségére van a mi erõtelenségünknek. Mert azt, a mit kérnünk kell, a  mint kellene, nem tudjuk; de maga a Lélek esedezik mi érettünk kimondhatatlan fohászkodásokkal.
Róma 8, 26


Oly sok könyvet írtak már az imádságról, ám mindenkinek meg kell találnia saját imáját. Én magam is észreveszem, hogyan fejlődik az ima. Az önzőségtől: Uram, szükségem van erre és add meg nekem! – a közbenjáró Ima felé, majd tovább a nyelvi ima segítségével, hogy felsóhajthassunk.
Az utóbbi időkben egyre inkább észrevettem, hogy már nem konkrétan imádkozom, hanem Vele vagyok, és csak azt mondom: Uram! – vagy: Ó, Jézus!
Ez az ima mélységes közösség az én URAMMAL. Imádom ŐT, de már nem szavakkal. Kiöntöm a Szívem Őelőtte, de már nem szavakkal. Amikor egyedül vagyok Vele, gyakran könnyezve, mivel ez az együttélés olyan intenzív. És én egy vagyok Ővele. Ez az ima oly kedves, néha nem akarom megszakítani.
Még akkor is, ha sürgõs imádságigény van, hiányoznak a szavak. És mégis tudom, hogy Ő hall engem, hall engem, és minden jó lesz. Egy ilyen Imádság Szép, Kellemes.
Örülök, hogy az ÚR megért engem, még szavak nélkül is. Boldog vagyok, amikor az ÚR szellemileg beszél velem és világossá teszi a dolgokat. Boldog vagyok, amikor valóban megszabadulok a gondomtól és tudom, hogy Ő gondomat viseli. Örülök, ha bízhatok  Őbenne és egyes embereket Őreá bízhatok és tudom, hogy Ő azt jól végzi el.
Tudom, hogy az én dicséretem és köszönetem olyan amint ezt az ÚR elvárja tőlem. De nagyon, nagyon mély. Milyen jó, hogy a Szentlélek mint kedves, füstölő Áldozat Imát emel fel Istenhez, és hogy ez egy kellemes Ajándék. Ő megérti, szereti, cselekszik!
Tudom, hogy az én imádságom, olyan amint azt, Isten akarja, mert a Szentlélek maga szólja. Ezért tehát, nagy dolgokat várhatok Istentől. És ő megteszi! Mit akarok még? Annyira jó Időt tölteni Ővele! Nem tölthetem jobban el az áldott Időt. Ő jelen van, mily jó!!! És Őneki még sok adni valója van számomra! Az Út még nem ért véget!

Köszönöm Mennyei Atyám az ÚR Jézus Krisztusban, hogy TE hallod az imákat! TE mellettem vagy, amikor amikor én Hozzád szólok, és különös figyelmet fordítasz az én imádságomra. Ki vagyok én, hogy TE oly nagyon felvigyázol reám? Igen, ez a TE hatalmas Szeretetednek és az ÚR Jézus Krisztusnak a Tulajdonsága. Köszönöm, Atyám!!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: