Megkötözött Fogoly

Az Úr Isten lelke van én rajtam azért, mert fölkent engem az Úr, hogy a szegényeknek örömöt mondjak; elküldött, hogy bekössem a megtört szívűeket, hogy hirdessek a foglyoknak szabadulást, és a megkötözötteknek megoldást; ….
Ésaiás 61, 1

Megkötözött és Foglyok azok az Emberek, akik az Istennek ellenségével, a Sátánnal, eggyesülnek. Legyen ez Horoszkóp, Jövendölés vagy Varázslás. Legyen ez az Asztal-forgatás vagy Üvegfordítás, vagy Sátánimádás, Gyilkosság, Kaparás, Spiritizmus ( Halott Emberekkel való beszélgetés ), keleti Vallások vagy ez vagy amaz. Mindezek egy szabadkezet adnak a Sátánnak az életünkbenben, és az Életben az elkövetkezö Utódoknak.
Én egy nem Kersztény Családból származom. Mindkét részröl a Szüleimnek volt része okkult Kötözésekkel melyekben miis résztvettünk Gyerekek. A Sátánnak van egy Joga hogy a harmadik negyedik Generációra is hathat! Eképpen éltünk mi mint Testvérek gyakori gyötrelemben, Lelkileg Depressziókban egésszen az Öngyikosság gondolatáig. Az Úr Jézus Krisztushoz való fordulásban, Harc keletkezet a Fejedelmek között. A Sátánnak volt a Joga, minket gyötörni, azonban Jézusnak Hatalma volt felszabadítani. Idöröl idöre Felderítette Ö, holvannak a Kötelékek és Megkötözötségek. És idöröl idöre felszabadította az Ö Gyermekeit. Jézus valóban Úr, a sötát Hatalmasságok felett is. Nincsen Fogoly többé, minekutána Jézus Úr lehet! Ö a Kezdettöl fogva Kezet tett az Életemre és vezet engem a Szabadságban. Mennyi sok Utódok lettek Áldozatává az Ellenségnek! Mennyi Utódok éltek a Sötétségben és a Reménytelenségben! Mégis Jézus Véget vetett ezeknek. Ö az Úr valóban. Ö mondta: Mostmár elég, most én következek a Felszabadítással; – és aképpen is volt. Mások azt vélik, nincsen sötétség Hatalma. Azonban azok, akik ezektöl gyötörve vannak és megkötözve, jobban tudják. És azok akikat az Úr felszabadított, mégjobban tudják: Van Gonosz amely söt még Keresztényt is megakarja alázni, – és van Felszabadítás, ha mi Krisztushoz ragaszkodunk. Eképpen mi boldogan, szabadon, és örömmel énekelhetjük: Jézus Úr a Hatalmasságok felett, Ö hozza a Szabadságot, Halleluja!

Köszönöm,Jézus! Te felszabadítottál engem és te felszabadítasz mindenkit, akik hozzád ragaszkodnak! Te vagy a Megváltó, a Felszabadító, a Gyógyitó. Te vagy az Úr, a Sötétségek Hatalma felett is. Ezért én Benned bízok, hozzád ragaszkodom erösen. Te vagy az én Védelmem!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: