Üldöztetés – 2020.01.20

Boldogok vagytok, ha szidalmaznak és háborgatnak titeket és minden gonosz hazugságot mondanak ellenetek én érettem.
Máté 5, 11

Az ÚR Jézus Krisztus ezt mondja, és az Ő Beszédének hatalma van. Tudja, hogy tanítványait üldözni fogják, rágalmazzák és megkínozzák, ahogy Ő maga is szenvedett. Jézus, ezen az Úton megelőzött minket és számított arra, hogy mi követjük majd ŐT. Mi nem keressük a szenvedést, de ez, elkerülhetetlenül jön, ha mi az ÚRRAL járunk.
Ezért nem szabad meglepődnünk, ha bár jót gondolunk és segítünk az embereknek és mégis csalatkozunk. Mert ha nem is bizonyítanak ránk valamit, akkor is megkérdőjelezik a motivációnkat és azt feltételezik, hogy mi Pénzéhesek vagyunk, avagy hatalomra vágyók.
Ennek oka az, hogy a világ gyermekei nyitottak az ellenség suttogására és gyakran nem számítunk arra, hogy az ellenségnek ilyen nagy befolyása lesz. De felhasználja az emberek feletti hatalmát, és Jézus Krisztus követői ellen felbujtja őket. Mivel az ÚR Jézus az ördög ellenfele, Ő el akarja pusztítani a tetteit, és megszabadítani az embereket az ördög karmaiból. Az ÚR Jézus véget akar vetni a bűnnek és a halálnak, a betegségnek és a fogságnak. Mennyire jó nekünk!
De az emberekért való küzdelem árba kerül nekünk. Soha nem történt háború vagy csata, amikor a résztvevők kényelmesen ültek a kanapén, és nem voltak hajlandók fizetni egy kis árat.
Ha támadunk az ellenség ellen, akkor mindig megpróbál bántalmazni minket valamilyen módon. Balesetek, Házassági Vitatkozások történnek, a Gyerekek őrjöngnek, Betegségek állnak elő, vagy az autó sztrájkol. A hatóságok akadályokat állítanak utunkba. Rólunk mondják a legfertelmesebb hazugságot. Még a varázslatot is használják ellenünk, átkokat, a sátán eszeveszettül rombolni akar mindenben amink van. Vagy az ellenség elbűvölő lányokat küld, pénzzel és luxussal áraszt el bennünket, vagy bűszkévé mutat be bennünket ….. Nagyon csalafinta, éppen ezért, nagyon vigyázzunk!
El kell rejtőznünk az ÚR Jézus Krisztus Sasszárnyai alá. Ott valóban, biztonságban vagyunk. Még akkor is, ha valami görbének látszik, Ő folytatni fogja teendőit. Ő megvigasztal minket. Erõssé tesz minket. Előre segít, hogy az ellenség támadásainak áttekintését észleljük. Segít nekünk imádkozni egymásért, és a megbocsátásért egymás iránt. Ő a mi Kősziklánk akkor is majd, amikor a föld megrendül.

Köszönöm ÚR Jézusom, hogy bízhatok Benned. TE betartod a Szavadat. Biztonságban vagyok Tenálad. Igen, én követni foglak akkor is, ha nehéz, mert TE támogatsz engem. Köszönöm Neked!!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: