Minden Hiába?? – 2020.01.11

A népek hiába munkálkodnak,  
és a nemzetek a tûznek, és kifáradnak.
Jeremiás 51, 58

Bábelről, a büszke városról van szó. Egy Városkaput láttam, Berlinben egy Múzeumban; – nagyon lenyűgöző volt. És mégis: minden elmúlik, szétesik és megsemmisül. Az Idők nagyjai szintén elmúlnak, Nagy Sándor, Cézár, Mao, a Fáraók ….. Mi marad?
Ha a nagyok elmúlnak, és már nem tudnak róluk, ha a paloták, kastélyok és falak elmúlnak, és semmi sem marad, mi történik velünk? Lehet, hogy unokáink még mindig ránk gondolnak, de lehet az is, hogy még az ükunokák is elfelejtenek minket. Csak Nagymamám egy homályos fotóját ismerem, nem is tudom a Keresztnevét … Minden elfeledve és eltűnve.
Mi marad a gyönyörű Házunkból? Gyönyörű kertünkből? A Luxusautókból? Semmi. Minden megemésztődik és megrozsdázik…..
Most jó, ha élvezhetjük a jelent és az Életet. A Biblia is ezt akarja. De sajnos a gyönyörű pillanatok emlékei is elpárolognak …. Mi marad?
Ez depresszióvá válhat. De a Biblia vigasztalást és reményt kínál fel nekünk: Istennél minden le van írva, tárolva, életem minden Napja. Így van ez leírva a 139-es Zsoltárban. Nincsen semmi elfeledve, semmi se nincs elmúlva.Még azok a dolgok is, amelyekről én már nem tudok, ott vannak leírva.
Ma azt is mondhatjuk, hogy egy videoklip van leforgatva. Akkoriban még nem voltak videók, mindent egy vastag könyvbe kellett leírni. Ma mindent Chipsre és Sticks-re tárolnak. Nem tudom, hogy valójában miként van ez Istennél. Csak azt tudom, hogy: Ő mindenre emlékszik, csak a gonoszt és a rosszat, törli el; – és mindezt csak azért, hogy számomra ne legyen ez kellemetle, kínos, fájdalmas. Az ÚR Jézus Krisztus, mindent megsemmisített, az összes bűneimet és kudarcaimat; – milyen jó!!
A Mennyben, egyszer majd megnézzük a klipet, és közösen boldogok leszünk. Egyetlen pillanat se nincsen elveszítve! Mindennek van Értelme és Célja. Ezért tehát, dobd el a szomorú gondolatokat az ÚR Jézus Krisztus Áldott Nevében!!

Köszönöm ÚR Jézusom, TE Megváltottál, az én  Videómat átdolgoztad és eltöröltél minden gonoszt, – milyen jó! Boldog vagyok azért, hogy majd mindent átnézünk a Mennyben: az én Napjaimat és azt, hogy miként jártál el velem, mert ott is látható lesz a TE Munkád. Csodálatos lesz!!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: