Ésaiás 41, 10

Ne félj, mert én veled vagyok; ne csüggedj, mert én vagyok Istened; megerősítelek, sőt megsegítlek, és igazságom jobbjával támogatlak.
Ésaiás 41, 10

Isten az én Megtartóm.Mégis van az úgy hogy néha elvesz töllem valamit,amit én szeretnék megtartani.Valamiféleképpen a Biztonságomat egy Emberbe helyeztem avagy a Hivatásomban.És Isten azt akarta hogy én Egyedül csak Ötölle fügjek. Úgyhogy Ö lassan elvesz töllem mindent amihez ragaszkodtam,azért hogy csakis Öbenne bízzam. Mostmár mondhatom nyugodtan; Ö segít,Ö megtart,az Ö Mindenható Karjával/Jobjával.Eggyáltalán nem kellemes amikor az Úr Körülmetél,de végeredményben is Jó és Szép.Legyünk tehát engedelmesek amikor Ö a mi Életünk felett munkálkodik, s amikor eggyes dogokat elvesz töllünk,még olyat is amelyröl mi úgygondoljuk,hogy azok nélkül mi nem tudunk élni.Ö Jelen Van ezek közepette és azt mondja ;„Ne félj, mert én veled vagyok; ne csüggedj, mert én vagyok Istened; megerősítelek, sőt megsegítlek, és igazságom jobbjával támogatlak.

Köszönöm JóAtyám az ÚrJézusKrisztusban,hogy Te az én Megtartóm vagy! Még akkor is ha minden megrendül,Te Jelen Vagy.Végeredményben is Te vagy a Gyöztes.Köszönöm,hogy én Benned bízhatom,még a sötét Éjszakákon is.Te Látod elöre a Reggelt ! Te Vagy az az Isten Aki az Ö Gyermekeire Felvigyáz !

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: