Az Ő Parancsolata – 2019.12.30

Egy asszony a sokaság közül, monda néki: Boldog méh, a mely téged hordozott, és az emlõk, melyeket szoptál. Õ pedig monda: Sõt inkább boldogok a kik hallgatják az Istennek beszédét, és megtartják azt.  
Lukács 11, 27f.

Néha azt gondoljuk, hogy vannak Szentek. Annyira tökéletesek és jók, hogy nem tudunk lépést tartani velük. Igen, nagyszerű munkát végeznek és bölcsen beszélnek Isten Igéjéből. És mégis: nem ezekért vannak megmentve. A Farizeusok munkáikkal próbálták tetszeni Istennek. Teljesen ismerték elméletileg Isten Igéjét, minden apró utasítást követtek, és mégsem voltak megmentve. Ilyen módon nem lehetünk Istennek megelégedésére.
Mi, emberek, szeretnénk közel állni Istenhez. És Isten is közösséget akar mivelünk, az emberekkel és közelebb akar vonni Önmagához. A legjobb módja ennek, ha Családjába fogad bennünket. Nem elég tehát, jónak lenni.
Jézus azt mondja azoknak az embereknek, akik jók és szentek akarnak lenni: Menjetek el, mert nem ismerlek titeket.
De azoknak az embereknek, akik vágyakozva közelednek Őhozzá, azt mondja: Mindenki, aki hisz bennem, megmenekül, és hatalmában áll, hogy Isten Gyermekévé váljon. Maradjatok az én Szeretetemben! És Szeressük egymást.
Az én Gyermekeim nem szentek. Néha ostobaságot csinálnak, bajt okoznak, vagy elrontanak valamit. És mégis: ők az én Gyermekeim, ezt senki sem változtathatja meg. A kötelék, amely együtt tart minket, a Szeretet. Ők tudják, hogy szeretem őket, és én is tudom, hogy ők is szeretnek engem. És ennek alapján egyes tévedéseiket, figyelmen kívül hagyhatom, a hibákat és kudarcokat, és boldogok lehetünk együtt.
Igen, ezt akarja Isten: Az Ő Családjába kell tartoznunk, és a Szeretet köteléke együtt kell tartson bennünket. A Szeretetben megmaradni, azt jelenti: Tudjuk, hogy Isten határtalanul szeret minket. És teszünk vagy elhagyunk valamit, mert szeretjük ŐT. Ő egy csodálatos, szerető Atya!

Köszönöm, ÚR Jézusom, hogy Álltalad, én is Istennek Családjába tartozom! TE engem, végtelenül szerettél, megváltottál és megmentettél. Igen, Szeretlek URAM és ma is, és egész Nap és egész Életemben Veled akarok lenni. TE jelen vagy, mellettem és kérlek segíts nekem mindenekben. Veled együtt, tudok énekelni, nevetni és boldog lenni, mert TE vagy az én erős Segítőm és Barátom!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: