Egy Állandó Tűz – 2019.12.23

Legyen az egészen égõáldozat az oltáron levõ tüzelõhelyen egész éjszaka, mind reggelig, és az oltárnak tüze égve maradjon azon. 3 Mózes 6, 9 

Itt szó van, az ókori Izrael minden áldozati szabályairól. Az összes áldozatok bemutatása, az ÚR Jézus Krisztust jellemzik és az Ő Üdvösségi Munkálatát miértünk. Ez az Oltár állandó tüze a Szentlélek mibennünk. Soha nem szabad kialudnia! Égnie kel mibennünk az ÚR Jézus Krisztusért és legyen mindenkor hely erre a mi Életünkben.! Ez fel kel gerjessze a Szívünket Dicséretre és Köszönetre. Az ÚR Jézus Képmására kel alakítania bennünket. Meg kell tisztítson minket minden haszontalantól, szennyezett gondolkodástól, érzéstől és cselekedettől.
Abban az időben a papnak minden reggel fát kellett hordania: mi minden reggel az Úrhoz kell forduljunk, meg kell tisztuljunk, újjá kel gerjeszteni a tüzet bennünk. Ő minden reggel vár mireánk, hogy felépítsen, elkészítsen minket az új Napra. Csakúgy, mint az izraelitáknak minden reggel meg kellett keresniük a Mennyei Kenyeret a Mannát,  mert a tegnapi az elavult régi volt és elhalt.
Tartsuk mi fent a kapcsolatot Vele, egész nap csendesen, halkan vagy hangosan, beszéljünk Vele, és Szívünkben dicséreteket énekeljünk.
Ha az ÚR iránti tűz, Éjjel és Nappal ég bennünk, akkor elérjük a célt: Hozzá fogunk hasonlítani, intim közösségünk legyen Vele és teljesítsük küldetésünket a Földön. Így, Ő munkálkodhat bennünk, amint ezt Ő jónak látja; – és ez csak a legjobb lehet számunkra!
Ha Isten tüze bennünk ég, akkor feltölt minket jelenlétével. Béke, Biztonság, Öröm, Irgalmasság és sok-sok Fény és Remény; – ez az Ő természete. Mire van még szükségünk ezekben a sötét napokban! Ő tényleg minden, amire nekem szükségem van.

Köszönöm, ÚR Jézus Krisztusom! Nagyon jó a TE jelenlétében lenni! TE betöltesz bennünket a TE Adományaiddal: Béke, Szabadság, Öröm, Irgalom … Minden reggel megtisztítasz, és újból megtöltesz a TE Lelkeddel. Így, jól kezdhetem Veled a Napot! Te vagy az én  Királyom és URAM! 

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: