Megbízható – 2019.12.19

Az ÚR Jézus mondja:
Hanem legyen a ti beszédetek: Úgy úgy; nem nem; a mi pedig ezeken felül vagyon, a gonosztól vagyon.
Máté 5, 37

Ha Ő azt mondja nekem Igen, akkor az egy örökös Igen. Ő nem cselekszik valamely szeszély szerint, Ő nem bánja meg az Ő Szavait, az én szentségtelenségeim miatt, és hogy ezért elítélne a Pokolra. Nem, Ő ismert engem ősidők óta; – és ezért az Ő igenje jól megvolt fontolva, és ez örökké érvényes.
Milyen jó, hogy már nem kell félnünk az Átoktól! Milyen jó, hogy nem kell állandóan félnünk, hogy Isten még mindig haragszik ránk! Milyen jó, hogy a bűnbocsánat örökké tart, és nem korlátozódik az egyszerű kicsiny bűnre! Milyen jó, hogy Isten nem állandóan követeli meg tőlem, hogy mennyire szentnek kell lennem, hogy kedves lehessek Őelőtte!
Ő oly hűséges hozzám, hogyan is kellene nekem, hűtlenül kezelnem az énembertársaimat? Nem tudom állandóan megváltoztatni a szavamat, különben az emberek elveszítik a bizalmukat bennem. Meg kell tartanom a szavam, mert Isten nagyon komolyan veszi azt. Az én szavam szent Neki. Az Ő Neve szégyent vall, amikor az Ő emberei nemtarják be az ő szavaikat.
Sajnos a keresztények is néha, ugyanolyan megbízhatatlanok, mint a világ gyermekei. Megváltoztatják kötelezettségvállalásaikat az állapothoz függően, hogy lehetőleg a legmegfelelőbben legyen számukra. Miként is tudnának, az ilyen emberek, bizonyságot tenni az ÚR Jézus Krisztus Hűségéről? Nem is lehet csoda, hogy a Gyülekezeteink nem növekednek!
Voltak alkalmak, amikor hirtelen szórtam szavaimat és baj vett körül, azok betartása miatt. Az ÚR Jézus azonban segített és megtérítette a károkat. Köszönöm, URAM! Bízhatok Benned!
Volt alkalmam, amikor bíztam egy Testvér szavában, de sajnos csalódást okozott. De az ÚR Jézus ezt is jóvá tette, Ő soha nem okoz csalódást . Ez alakalommal is, Ő azt akarja, hogy bocsássak meg a Testvérnek, és én meg is teszem. Ez megóvja a Szívemet a keserűségektől és a csalódásoktól. De hogyan kellene másoknak kezelni, a Keresztényektől való csalódásokat? Mert ők mélyen megsérülnek, mert bíznak bennünk, mert mi az ÚR Jézus Szavait mondjuk. És csalódást okozunk nekik … Rossz.
Had éljünk mint a Világosság Gyermekei! Az Igen legyen Igen, és a Nem pedig Nem. Minden más, a gonosztól származik.

Köszönöm ÚR Jézusom, hogy az Igen mely Tőled származik az Igen mindörökké! Milyen jó, hogy TE hűséges vagy hozzám, még akkor is, ha én Neked csalódást okozok. Milyen jó, hogy én általad élek, és TE megtartasz engem! Még akkor is, ha mások bántanak, vagy nagyon sokba kerül a szavam megtartása, akkor is TE kisegítesz. Köszönöm!!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: